«Збій у системі»: вагітна Анастасія Решетова кардинально змінила образ

629

23-річна Анастасія Решетова на початку літа розсекретила своє цікаве положення. Вона і батько майбутнього малюка, популярний виконавець та продюсер Тіматі, офіційно оголосили про вагітності в особистих блогах. З тих пір Решетова регулярно ділиться новинами про те, як проходить чарівне очікування, а також продовжує активно вести свій особистий блог.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Сьогодні на її сторінці з’явився знімок, на якому модель позує в екстремально несподіваному для неї образі — з білим кольором волосся. Шанувальники, які звикли бачити на екранах пекучу брюнетку, були вражені, однак це виявився лише фоторедактор: на такі експерименти — особливо на останніх місяцях вагітності — Решетова не зважилася.

Збій у системі, — підписала знімок модель.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Однак читачів особистого блогу неймовірно сподобався новий образ Анастасії:

Ваааау 😍😍😍

Колір настрою білий 🥰

Дуже красива!!! 😍😚😍

До речі, після того, як модель перестала приховувати своє цікаве положення, вона детально розповідала читачам про свої відчуття під час очікування малюка.

Тепер ділю своє життя на періоди «до» і «після» ❣️Так, в цьому положенні є маса незручностей — токсикоз, зайва вага, погане самопочуття, відмова від звичних занять, заборона на більшість процедур краси і т. д. Наприклад, з-за токсикозу мені часто доводилося все відміняти і залишатися вдома. А іноді напади блювоти наздоганяли прямо в дорозі або в офісі, а бувало й вночі. Це така особливість організму, у моєї мами було те ж саме під час обох вагітностей. Реакція на різкі запахи теж була ідентичною , особливо мене вернуло від запаху часнику)))) Лікарі виписували безліч препаратів, запевняючи що вони нешкідливі, але я практично не пила їх тому що не хочеться перевантажувати зайвою хімією свій організм в цей період. І ось доводилося терпіти. Особливо сильно нудило відразу після сну , неважливо нічного або денного. Тому , я відразу намагалася їсти щось вуглеводне. Рятувала вода з лимоном і свіже повітря. Ускладнювалася ситуація від жирної їжі, від фастфуду, якими я не цуралася в 1 триместрі.

РешетоваInstagram @timatiofficial

Єдине, що знаменитість все ще приховує — це стать дитини.

Стать дитини ми нікому не озвучували і тут також озвучувати не будемо найближчим часом, тому не ведіться на провокації преси та жовтих пабликов, — заявила вона в особистому блозі.

Анастасія Решетова зізналася шанувальникам, що за час вагітності набрала 13 кілограмів. Розповідала і те, що на восьмому місяці вагітності вона знову відчула всі «принади» токсикозу. Модель поділилася про це в пості про свою подорож до морського курорту.

Що стосується польоту, то все пройшло не так гладко… Тонус, заколисування, болі в спині, токсикоз повернувся))) загалом, було весело) Але враження від цієї відпустки нічого не зіпсувало ☺️Дівчинки, вам на майбутнє раджу завжди в ручній поклажі при собі мати всі медикаменти, які необхідно вжити у випадку неприємних наслідків. Напередодні вильоту пару днів будьте максимально спокійні і не напружуйтесь фізично і морально. Тоді це допоможе уникнути небажаної напруги у польоті. У мене так не вийшло, але мене врятували Магне Б6 форте і Но-шпа) Ну і природно, відпочинок в цілому вийшов не особливо рухливим на відміну від дитини.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Читайте також:

  • На останньому місяці: Анастасія Решетова розповіла, скільки кілограмів набрала за вагітність
  • Анастасія Решетова спровокувала бурхливі обговорення шанувальників про стать майбутнього малюка
  • «Я відчуваю таку неймовірну зв’язок з дитиною»: Анастасія Решетова розповіла, як протікає вагітність
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova