Зворотний відлік: Тіна Канделакі довела, що у 43 можна виглядати краще, ніж в 20 з хвостиком

941

Тіна Канделакі відома своєю любов’ю до здорового способу життя. Будувати гарне тіло допомагає не тільки правильне і збалансоване харчування, але і регулярні тренування. Це телеведуча знає не з чуток: вона займається фітнесом навіть на відпочинку.

Читайте також:Роби і худни: Тіна Канделакі показала найбільш ефективні вправи, які можна виконувати вдома

© Instagram @tina_kandelaki, @tina_kandelaki

Однак у журналістів все одно виникають питання з приводу зовнішності Тіни, і деякі навіть стверджують, що не обійшлося без пластичної хірургії. Вирішила розвіяти цей міф телеведуча у своєму особистому блозі:

«Тіна Канделакі до та після пластики», «Диво пластичної хірургії на прикладі Тіни Канделакі» — мої фотографії з такими заголовками легко можна знайти в Мережі.⠀Справа, зрозуміло, не в цьому. Проходячи тести на газоаналізаторі, я переконалася, що людина здатна постійно змінюватися на краще через правильне харчування, спорт, дотримання режиму, догляд і боротьбу зі згубними звичками.⠀Ми вміємо руйнувати спочатку чудові природні дані, але можемо звернути це рух назад, поєднуючи зовнішнє і внутрішнє розвиток, про що я розповім у другій книзі — «PRO тіло» і третій — «Емоційний інтелект».

Вона також поділилася колажем з двох фотографій: на одному Канделакі 27 років, на іншій — 43. І варто визнати, що зміни відбулися тільки в кращу сторону.

© Instagram @tina_kandelaki

Шанувальники були неймовірно вражені різницею і залишили зірці безліч коментарів:

Пам’ятаю вас таку 😍в 27 ❤️з кожним роком все краще і краще

Тіна, яка ж ви молодець😍 Який величезний труд, самовладання і дисципліна стоїть між цими двома фото💪🏼 Шалено вами захоплююся і мотивируюсь🔝🔥😍❤️ вас Шалено люблю😍❤️

Відмінно! Одне захоплення!!! Це гігантський працю!… Але це того варте!!! Оплески💃♥️

Однак вона пояснила, що в 40+ можна виглядати навіть краще, ніж в 20 років.

Твердження про те, що в 30 ви будете виглядати гірше, ніж в 20, а в 40 гірше, ніж в 30, безнадійно застаріло. Важка робота — не виправдання того, що на себе не залишається сил. Моя мама, дивлячись на мене, каже: навіщо тобі всі ці можливості і гроші, якщо вони не принесли тобі ні хвилини спокою?⠀Успіх принесе вам ще більше турбот і викликів, а системний догляд за собою завжди повинен бути одним з них.

Співачка також розповіла, яких вона дотримується правил, щоб з кожним днем вдосконалюватися, розкривши свої секрети:

Три простих правила: дотримуйтесь режим харчування і харчуйтеся правильно, знаходите час хоча б для базових вправ, начебто планки і присідань, спите повноцінно і правильно. Так, я «жертвую виходами у світ», але кожна вечірка або посиденьки з алкоголем — це мінус тиждень вашого здорового результату. Тому краса насправді вимагає жертв. Питання: ви готові до них?

© Instagram @tina_kandelaki

Тіна також регулярно розповідає про досвід інтервального голодування, якого, до речі, дотримуються багато голлівудські красуні:

Звичайно, люблю фастинг. Закінчую є в 18 годин і до 7-8 ранку я голодна. Дотримуватися такого режиму досить складно. Не забувайте, що у мене ненормований робочий день, я дійсно дуже багато працюю.Мені, щоб зберігати той зовнішній вигляд, який я хочу, потрібно дотримуватися фітнес-режим і харчуватися правильно. Багато хто думає, що вести такий образ життя коштує величезних грошей, але це не так. Відмовитися від цукру та глютену нічого не варто, стояти в планці будинку нічого не варто, це пов’язано виключно з дисципліною і бажанням.

Читайте також:

  • Тіна Канделакі поділилася секретним рецептом та порадами по харчуванню
  • Тіна Канделакі показала саме ефективна вправа для стрункої фігури
  • Молодше 15 років: схудла Моніка Белуччі зробила нову стрижку
Фото на снонс: Instagram @tina_kandelaki