Знайшли! Регіна Тодоренко розповіла про вибір няні для сина

962

29-річна Регіна Тодоренко і 33-річний Влад Топалов стали батьками в грудні минулого року: на світ з’явився їхній синочок, якого назвали Михайло. Однак знаменита пара довгий час приховувала обличчя малюка. Але зовсім недавно Регіна розсекретила личко сина і опублікувала у себе на сторінці відео з маленьким Майклом.

А ще пізніше, коли спадкоємця знаменитої пари виповнилося 10 місяців, люблячі батьки опублікували у своїх особистих блогах знімки з маленьким Мішею, де вже не приховували його личко від шанувальників.

© Instagram @vladtopalovofficial, @reginatodorenko

У червні цього року Регіна Тодоренко дала інтерв’ю журналу «Домашнє вогнище» і пояснила, чому вона відмовилася від няні і хто тепер допомагає їй все встигати.

Син зараз з моєю тіткою. Тут теж такий момент — няня чи бабуся? У книзі Петрановской «Selfmama» хороший питання задають: Аріну Родіонову всі знають, а от маму Пушкіна як звуть? Я багато про це думаю і вважаю, якщо є рідна людина, яка може допомогти, краще скористатися цією допомогою. Ми взяли няню на перший час, але мені не сподобалося, а Влад сказав: «Все повинно бути так, як тобі зручно». Так що нам зараз допомагають всі наші родичі. Його батьки передають нам їжу, мої — приїжджають, дивляться за чоловічком, коли я на зйомках… Ну це добре, мені здається, це такий великий, цікавий процес, – вважає Регіна.

© Instagram @reginatodorenko

Однак через кілька місяців Регіна з чоловіком знову повернулися до пошуку няні. У своєму особистому блозі телезірка розповіла цю історію:

Ми з @vladtopalovofficial — дуже допитливі, трепетні батьки. Я — задрот, який вичитує тонни літератури по вихованню дитини, а ВМ — дуже чуйний батько, який прислухається до своїх інстинктів! Тому у виборі Нянь нам було дуже нелегко, напевно як і всім! Спершу я протестувала: «Віддати якійсь чужій жінці своєї дитини???? Ніколи в житті! Never!!!» спочатку поманили мама, тітка і сестра)))🙏🏻🙏🏻🙏🏻Коли вийшла на роботу , я зрозуміла , що допомога кваліфікованого педагога-вихователя просто необхідна!!! Замість того, щоб сидіти годинами на форумах, де тисячі неперевірених фактів і суб’єктивних думок і вишукувати інформацію по розвиткові дитини , ми вирішили найняти професіонала в цій сфері! Знайти педагога-психолога, який буде нам помічником, порозуміється з дитиною, буде відповідати всім нашим вимогам , ще і пристосується до нашого темпоритму — це велике щастя. Але для щастя нам знадобилося кілька місяців співбесід🙈. І не тому що няні погані, просто у кожного є свої засади, принципи , через які дуже складно переступати: деякі няні Працювали з дітьми, навіть не бачачи батьків(у папи бізнес , а мама тусується в Монако з подружками); були няні , які поводяться з дитиною як з овочем , кажучи «ну, він же ще нічого не розуміє»; бували ті, що диктували свої правила; але в більшості випадків все розповідають про своє тяжке життя, про хвороби своїх родичів і про те, про що я б і не хотіла знати і навіть не питала 😳😭, але апогеєм цього заходу стала няня , яка через 2 години роботи чесно повідомила: «ой, я при батьках працювати не зможу, тільки сам-на-сам з дитиною, у мене свій підхід до дітей, а ви почнете мене контролювати»😳😳😳WHAT??? В яких сім’ях доводилося працювати цим прекрасним добрим жінкам, що у них склалися такі правила, переконання??? Мене деколи навіть відлякували дивні питання Нянь: «у вас тато сам змінює підгузник і миє дитині попу?», «я вперше бачу маму, яка приймає ванну з малюком кожен день», «ого, ви працюєте і годуєте грудьми, а в сім’ях , де ми працювали , навіть не намагалися налагодити ГВ», «ви що самі дитині їжу готуєте?» Звичайно, так!!! Це ж наш син! Тепер-то я розумію, чому для більшості слово «няня» тотожне «сбагрила дитини на чужу тітку і не париться». Няня для нас – це великий помічник, але ніяк не заміна батьків!!! Свою няню ми нарешті знайшли і дуже цьому раді! Але мені все ж шкода тих дітей, у кого наявність мами тільки на фото в рамці у ліжечка(і я не про тих мам-героїнь, які впахивают на трьох роботах, щоб прогодувати сім’ю)

© Instagram @reginatodorenko

Шанувальники подякували знаменитість за відвертість і побажали зоряним батькам терпіння:

Згодна на всі 💯 ну а найкраще коли няня проживає разом з сім’єю 🙏🙏🙏🙏

Яка ви молодець! Розумна, мудра молода мама.💜

Ви чудова мама😍

До речі, нещодавно знаменита матуся дала інтерв’ю для Marie Claire, в якому щиро розповіла про свою сім’ю і про те, як змінило її материнство. Регіна зізналася, що в першу чергу любов для неї – це її сім’я: чоловік і син.

Любов для мене зараз — це моя величезна родина і наш син Любов – це… життя. Взагалі мій девіз по життю – нести любов. І я вірю в те, що якщо до всього ставишся з любов’ю, то все у тебе виходить.

Телеведуча також вже неодноразово згадувала у своєму особистому блозі про те, що її декрет тривав всього два тижні: вона повторює, що це катастрофичечски мало для того, щоб прийти в себе і відновитися. Наступний декрет, запевняє Регіна, буде вже повноцінним:

Це челендж», який зараз, чесно скажу, мені дуже цікавий. Мені хочеться кричати про це привселюдно, і постійно говорити про материнство, про те, як виховувати та розвивати дитину. І у мене, як у будь-якої матері, є своя точка зору, яку мені хочеться донести до своєї аудиторії. Але поки я мовчу. Адже Я розумію, що кожна мама по-своєму права і у кожної мами є така ж своя точка зору, і вона теж правильна. Мені подобається це стан, в якому я зараз перебуваю, але в наступний раз в декрет я піду не на 15 днів, а все-таки на півроку.

© Instagram @vladtopalovofficial

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко і Влад Топалов познайомилися на репетиції спільного вистави і між ними одразу проскочила іскра взаємної симпатії. Минулого літа зоряна пара оголосила про заручини, у грудні вони вперше стали батьками, в на початку липня цього року Влад і Регіна зіграли розкішне весілля в італійському Сорренто. На весільне торжество, яке тривало 3 дні, зібралися рідні і близькі друзі пари – Марія Ивакова, Леся Нікітюк, Микита Єфремов та інші. Організацією весілля займалася старша сестра Влада – Аліна.

Свадьба Влада Топалова и Регины Тодоренко© Instagram @reginatodorenko

Читайте також:

  • Відео: Регіна Тодоренко показала будні мами немовляти
  • Регіна Тодоренко зізналася, скільки кілограмів набрала під час вагітності
  • Перші кадри: Влад Топалов показав у своєму кліпі новонародженого сина
Фото на анонс: © Instagram @reginatodorenko