Чарівні кучері: Енріке Іглесіас показав відео з дітьми-підлітками

996

44-річний Енріке Іглесіас вперше став батьком у грудні 2017 року. Чарівних близнюків Ніколаса і Люсі співакові подарувала екс-тенісистка Анна Курнікова. Нагадаємо, що знаменитості познайомилися на зйомках кліпу Іглесіаса і відтоді не розлучалися. Вони разом вже майже 17 років і являють собою приклад міцних і гармонійних відносин. Зіркові батьки не приховують своїх спадкоємців і регулярно діляться хронікою їх дорослішання.

На цей раз Енріке опублікував у своєму особистому блозі веселе відео з дітьми-підлітками, які з віком стають все більш схожими на нього.

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Oct 15, 2019 at 7:01am PDT

Шанувальники оцінили сімейне відео співака з дітьми, в якому звучить знаменита «Пісня про зайців»:

Omg! нам все одно, а нам все равноПусть боїмося ми вовка і совуДело є у нас — у самий страшний годину..😍 слухаєте російські пісні) які молодці

А нам все одно👍😘

Принадність, на матусю схожі 😍

Анютка молодець,не викорінює російську мову🌹🌹🌹

View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on Apr 6, 2019 at 9:47am PDT

Шанувальники співака знають, що він турботливий і трепетний батько, намагається кожну вільну хвилину провести зі своїми дітьми і навчити їх чому-небудь новому. На початку квітня Іглесіас поділився черговим дитячим відео, на якому вчить Ніколаса розмовляти.

А минулого літа Енріке разом з Ганною вчили близнюків танцювати і звичайно всією сім’єю дивилися Чемпіонат світу з футболу. Особлива пікантність у тому, що вони вболівали за різні команди. Ганна разом з Ніколасом – за російську збірну, а Енріке з дочкою Люсі – за іспанську.

© Instagram @annakournikova

Співак рідко дає інтерв’ю і зазвичай вони присвячені творчості. Однак минулого літа Енріке розговорився з журналом Hello і розповів про своє батьківство і про виховання близнюків.

Перше і головне — бути хорошим батьком. Виховувати їх належним чином. Хочу, щоб вони були здоровими і насолоджувалися життям. Кожен повинен виховувати своїх дітей так, як вважає за потрібне, і якщо в його родині ці методи працюють — значить, вони правильні, — впевнений зоряний батько.

Днями Анна Курнікова спровокувала чутки про те, що вона офіційно стала дружиною Енріке Іглесіаса. Спортсменка прізвище у своєму особистому блозі на Курнікова-Іглесіас. Невже закохані і щасливі батьки нарешті одружилися? Принаймні, саме так вирішили багато.

© Instagram @annakournikova, @enriqueiglesias

Зазначимо, в минулому році Енріке Іглесіас заявляв про те, що штамп у паспорті не має для нього особливого значення, але одружуватися він все-таки збирається:

Коли ти так довго з кимось, це вже і є шлюб. У майбутньому мені хотілося б одружитися. Тепер у мене є діти, я думаю про закінчення кар’єри частіше, ніж п’ять чи десять років тому.

Фото на анонс: Instagram @enriqueig1esias