Зовсім дорослий: син Галини Юдашкиной все більше стає схожим на тата

995

Чарівна Галина Юдашкіна — не тільки успішна бізнес-вумен, але і щаслива дружина і мама двох синів, 3-річного Анатолія і однорічного Аркадія, яких виховує разом з чоловіком, бізнесменом Петром Максаковым. Галина регулярно ділиться з передплатниками фотографіями малюків і розповідає про те, як проводить з ними час.

© Instagram @gyudashkina

На цей раз вона опублікувала у своєму особистому блозі фото підрослого сина Анатолія. Судячи з фото, хлопчик стає все більше схожим на свого тата.

Красунчик, – лаконічно і красномовно підписала знімок горда матуся.

© Instagram @gyudashkina

Втім, судячи з усього, і молодший син Галини може скоро стати копією папи. Нещодавно вона поділилася фото, на якому її сини схожі, як близнюки.

© Instagram @gyudashkina

Передплатники Галини зазначили, що на фотографії хлопчики виглядають як близнята:

Уті боже Лапочки!!!Все в дідуся!!! Як схожі!! 😍Янголята!!!!👼👼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Двоє зі скриньки😍😍😍

Які солодкі хлопчики!👑👑

Нещодавно Галина знайшла час у своєму щільному графіку і відповіла на запитання шанувальників в особистому блозі. На питання, скільки б дітей вона хотіла, дочка знаменитого кутюр’є відповіла: «Трьох».

© Instagram @gyudashkina

Цілком можливо, що в Анатолія й Аркадія незабаром з’явиться братик або сестричка. Галина вважає, що невелика різниця у віці у дітей йде на користь їх розвитку:

Я хотіла, щоб у дітей була маленька різниця у віці і їм було не нудно рости і розвиватися разом, тому ми з Петриком вирішили надовго не відкладати народження другої дитини, — говорила знаменитість в інтерв’ю «Летидор».

© Instagram @ gyudashkina

Нагадаємо, що Галина і Петро одружилися у 2014 році. Пишна весілля пройшло в Гостинному дворі, а ведучим був Микола Басков. Сукня для нареченої створив її батько – Валентин Юдашкін. У 2016 році у подружжя народився первісток, а в 2018 році пара знову стала батьками.

Читайте також:

  • Справжні пацани: Галина Юдашкіна поділилася забавним кадром з синами
  • Галина Юдашкіна розсекретила домашнє ім’я молодшого сина
  • Гірко! Галина Юдашкіна показала свій весільний танець з чоловіком
Фото на анонс: Instagram @gyudashkina