«зовсім не змінився» тимур батрутдінов показав дитяче фото з мамою

220

Актор потішив передплатників знімком з особистого архіву.

Тимур батрутдінов у своєму мікроблозі привітав з днем народження маму наталію євгенівну. Гуморист зберігає з нею дуже теплі стосунки і щорічно присвячує жінці зворушливі слова. Цього разу своє привітання актор супроводив кумедним фото, на якому був зображений ще зовсім маленьким на руках у матері.

» сьогодні день народження у моєї найдорожчої людини. Мамуль, з днем народження! ти зі мною з самого народження і в печалі і в радості. Мені страшенно пощастило, що саме ти моя мама. Все хороше, що є в мені – від тебе. Головний мотив моїх життєвих амбіцій-твоя гордість за мене. Ніколи не хворій і завжди будь щаслива! я завжди поруч. Любити. Твій синуля)

На фото-я злякався фотографа і захищаю від нього маму несамовитим плачем)»,

– написав батрутдінов.

«яка принадність 😊 зі святом мамулю 🙌 радуй її частіше» « » фото чарівне ✨ » «» чудове фото і маленький тимурка на тимура дорослого дуже схожий 😀 мамі здоров’я, щастя і побільше радісних моментів в житті 💐 », «який теплий і душевний піст. З днем народження і дякую за сина ❤️ «, » зовсім не змінився) мамі всіх благ»,

– прокоментували знімок фоловери.

Нагадаємо, 43-річний екс-учасник «comedy club» жодного разу не був одружений. Кілька років тому він брав участь у шоу «холостяк», де вибрав собі в нареченої дарину канануху. Однак після завершення проекту вони розлучилися. Довгий час фанати приписували батрутдінову роман з ольгою бузовою, але сам гуморист заявив, що романтичних відносин між ними немає. За словами знаменитості, він хоче бачити в якості дружини непублічну персону, у якої був би час на заняття будинком і побутом.

Раніше актор .