«дика орхідея» керрі отіс: красуня, чию кар’єру зруйнував тиран міккі рурк

994

Героїня картини емілі рід, яку зіграла керрі отіс, буквально з перших же кадрів запалила серця чоловіків своєю незвичайною, що притягує погляди красою. Це був справжній тріумф американської актриси. Голлівуд вже пророкував чарівній дівчині блискуче майбутнє, заздалегідь передчуваючи, як вона гордо, ходою моделі, пройдеться по килимовій доріжці за престижними нагородами.

Можливо, так би і склалася її доля, але в день свого народження (28 вересня актрисі виповнюється 53 роки) керрі ще раз сумно зітхне про те, як часом несправедливою буває людська доля. І в її пам’яті спливе ім’я чоловіка, якого вона шалено любила і який, по суті, ледь не зруйнував життя актриси, погубивши успішну кар’єру.

Залманг кінг, приступаючи до роботи над фільмом «дика орхідея», пішов, на жаль, на поводу у голлівудського мачо міккі рурка. Красень міккі сам вибирав собі майбутніх партнерок по картині. І, за словами рурка, у нього вже мельтешило в очах від облич і тіл претенденток.

Коли ж на знімальному майданчику з’явилася керрі отіс, у міккі ніби обмерло серце. Чарівність, що виходило від дівчини, накрила колишнього боксера. Він був старший за неї на 20 років, мав славу відомим ловеласом, але в цей раз він закохався немов юнак: по-справжньому, всією душею. Природно, встояти перед таким красенем молоденька керрі не змогла: він був для неї першим чоловіком, який відкрито, нітрохи не соромлячись оточуючих, обожнював її.

Вже не можна було приховати, що закохані, які грають на екрані пристрасну пару, і в реальному житті продовжують роман. Як згадувала пізніше керрі отіс, міккі був ніжний і турботливий, і він в прямому сенсі слова носив її на руках.

У 1992 році вони одружаться, зіграють скромну за голлівудськими мірками весілля і втечуть в сімейне гніздечко, в розкішний будинок, приготований закоханим міккі. Тут слід сказати, що керрі, незважаючи на те, що виросла в забезпеченій і благополучній родині, в юності не втрималася від спокуси захопитися алкоголем. А пізніше, коли її кар’єра фотомоделі була на зльоті, ледь не пристрастилася до заборонених препаратів. Позбувшись цих проблем, керрі стала мріяти про створення міцної сім’ї і про народження дітей. Однак вона не підозрювала, що шість років шлюбу з міккі рурком перетворяться на справжній кошмар.

1/6

Виявилося, що прекрасні екранні герої актора, сповнені благородства і любові до жінок, разюче відрізняються від справжнього міккі. Його запальність, нічим не виправдана ревнощі, різкі зміни настрою закінчувалися спочатку тільки скандалами. А потім, немов на зло, рурк став навмисно руйнувати кар’єру дружини. Він не підпускав нікого з продюсерів до керрі отіс, приховував від неї телефонні дзвінки з модельного агентства.

Незабаром справа дійшла до того, що колишній боксер став бити непокірну, на його погляд, дружину. Одного разу міккі рурк ледь не застрелив керрі з пістолета, але цю історію постаралися швидко зам’яти. У сімейному житті подружжя з часом не залишилося ніякого просвіту і надії на щасливе майбутнє. Вічно п’яний міккі до того ж під впливом заборонених препаратів перетвориться на реальну загрозу для життя керрі. У підсумку після чергового побиття змучена керрі все ж звернулася в поліцію.

1/6

Суд зобов’яже голлівудського актора не наближатися до неї під страхом тюремного ув’язнення. Керрі подасть на розлучення: її не зворушений благання міккі про те, що нібито він виправиться і постарається зробити все для того, щоб повернути любов.

Втомлена від кошмару, який тривав кілька років, керрі знайде свободу і нарешті-таки знайде своє щастя. Через деякий час вона вийде заміж за вченого меттью саттона, народить двох дітей. Тепер у неї є все: люблячий, турботливий чоловік і впевненість у завтрашньому дні. А міккі рурк, іноді заявляє про те, що головною жінкою в його житті була керрі отіс, продовжує марну гонку за загубленою молодістю і популярністю, спотворюючи себе пластичними операціями і бавлячи публіку не за віком екстравагантними вчинками.

Марат сафіулін, wday.ru