Зовсім скоро: Анастасія Решетова зізналася, боїться народжувати

679

У червні цього року Тимур Юнусов (він же Тіматі) і його кохана дівчина, модель Анастасія Решетова, зробили офіційну заяву про те, що скоро стануть батьками. Знаменитості поділилися в особистих блогах кадрами стильній фотосесії, головним героєм якої став пристойно кругленький животик Анастасії.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Читайте також:Офіційно: Тіматі та Анастасія Решетова підтвердили, що стануть батьками

Майбутня матуся воліє поки зберігати в таємниці стать малюка, також вона не розкриває інформацію про те, коли їй народжувати і де вони з Тіматі запланували поява на світ їх спільної дитини. Однак новинами про своє цікаве положення вона ділиться регулярно. Наприклад, на початку осені вона відверто розповіла, як ставиться до грудного вигодовування.

Що стосується мене, то на даний момент я збираюся годувати, якщо все піде добре. Взагалі, я людина консервативних поглядів якщо говорити про вагітність і материнство. Я не поділяю нові переконання про те, що штучні суміші повноцінно замінять молоко мами або що КС можна робити якщо на те немає показань. Все-таки, родовий процес — один з найважливіших у вашому житті і житті дитини. Тому, в ідеалі щоб це все відбувалося максимально наближене до того, як заведено Природою. Краще один раз потерпіти, але зате будеш впевнена, що зробила максимум для здоров’я малюка), – впевнена Решетова.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

А нещодавно Анастасія Решетова розкрила незвичайне засіб від розтяжок на животі. У своєму блозі Анастасія поділилася, що навіть на відпочинок бере з собою масочку для обличчя і охолоджуючі патчі під очі. Також в її арсеналі є і патчі для живота, запобігають розтяжки. Крім того, майбутня матуся користується лікувальним маслом для тіла і планує використовувати ще і кокосове масло.

У ці вихідні майбутня матуся відповіла на найбільш цікаві запитання передплатників і розкрила деякі цікаві подробиці своєї вагітності. В першу чергу Анастасія закликала не вірити тому, що пишуть журналісти про її вагітність. Знаменитість запевняє, що це все неправда, а єдино достовірну інформацію можна одержати тільки з її слів.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Анастасія поки відмовляється розповідати, де вона буде народжувати, але, судячи з її слів, це точно відбудеться не в знаменитому підмосковному госпіталі «Лапино», де народжували своїх малюків такі зіркові матусі, як актриса Анна Хилькевич і модель Олена Кулецька.

Також обраниця Тіматі спростувала чутки про те, що переношує малюка.

Вранці у мене токсикоз і тяжкі зітхання під час підйому з ліжка. Але це лише маленькі витрати) У всіх цей період проходить індивідуальним чином) Головне, це те, заради чого ми все це терпимо! – каже майбутня матуся. – Я не боюся народжувати. Не варто себе таким чином налаштовувати перед найважливішим днем у житті)))

Крім того, Анастасія зізналася, що займається внутрішньоутробним вихованням свого малюка.

Ми звичайно не плануємо вирощувати вундеркінда з пелюшок, але я протягом майже всього строку намагалася приділяти час внутрішньоутробного виховання малюка. Я прочитала кілька статей на цю тему і визначила оптимальний список дій, доступних і простих, а головне точно доставляє приємні хвилини всім учасникам процесу. Головне для себе я точно зрозуміла, що в процесі внутрішньоутробного виховання дитини найважливіше — це налагодити контакт малюка і батьків, а решту, разом з трьома мовами і підручником історії додасться пізніше))) – поділилася своїми думками майбутня матуся.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Шанувальники щиро захоплюються майбутньою матусею і бажають їй, щоб пологи пройшли легко. Також вони сподіваються, що Анастасія та Тіматі обов’язково поділяться подробицями, як все пройшло, і не будуть довго приховувати дитину.

Нагадаємо, що у Тіматі вже є донька Аліса, матір’ю якої є модель Олена Шишкова. Дівчинку переважно виховує бабуся Симона Юнусова, мама Тіматі, даючи обом батькам займатися кар’єрою.

Відомо, що з нинішньої коханої Анастасією Решетовой Тіматі почав зустрічатися в 2015 році. Знаменитості вкрай рідко розкривають подробиці особистого життя, мабуть, розділяючи відому приказку про те, що щастя любить тишу. До речі, чутки про вагітність Решетовой з’явилися ще минулої осені, коли мама Тіматі повідомила, що Аліса мріє про сестричку.

Фото на анонас: Instagram @volkonskaya.reshetova