Зовсім як мама: 4-річна дочка Олени Темниковой написала вірш

1522

34-річна співачки Олена Темнікова – щаслива дружина і мама 4-річної Сашеньки. Олена свою дочку від чужих очей не приховує, навпаки, регулярно викладає фотографії і відео з її участю в свій блог і навіть завела окрему сторінку для улюбленої дочки, на яку підписано вже більше 80 тисяч чоловік. Тут вона ділиться милими відео, під якими збирається чимало коментарів від шанувальників співачки і підростаючої артистки, причому дуже багато відзначають неймовірну схожість мами і доньки.

© Instagram @lenatemnikovaofficial

Вчора артистка вирішила здивувати шанувальників новими відео з участю дочки. Маленька Саша сама пише пісні і вірші, що дуже радує своїх батьків.

Творчий вечір😉. Голосуємо 1/2. Пісня/віршик? @mamalenaisasha такими темпами скоро альбом мені напише, — пожартувала Олена.

View this post on Instagram

A post shared by Olena Temnikova ・ Темнікова (@lenatemnikovaofficial) on Jul 14, 2019 at 10:53am PDT

Читачі особистого блогу артистки залишилися в захваті від талановитої дівчинки і залишили безліч коментарів під постом:

Що за милість! Ну як так, що дитина схожа і на маму і на тата одночасно 😍😍 диво! Усмішка твоя, це просто гіпноз 🔥

😂😂😂 Вона вогонь , вся в матір 🔥🔥🔥🔥

У донечки завжди посмішка на обличчі як у мами, і це чудово😊

До речі, вчора на сторінці Саші її батьки опублікували відео, на якому дівчинка допомагає татові збирати ягоди, проте краще у неї виходить ці ягоди є.

View this post on Instagram

A post shared by Сашко 🥝 (@mamalenaisasha) on Jul 14, 2019 at 9:06am PDT

Нагадаємо, чоловік Олени Темниковой – юрист і бізнесмен Дмитро Сергєєв. Чоловік уникає публічності, тому його не зустріти на світських заходах. Про свого обранця співачка завжди з теплотою говорить:

Діма керує великою компанією і по натурі природжений лідер. Це все відчувають. У нього сильна енергетика. Чесно зізнаюся: я Діму теж закохалася практично з першого погляду, в перші десять хвилин нашого знайомства.

© Instagram @lenatemnikovaofficial
Фото на анонс: Instagram @lenatemnikovaofficial