Зоряні веснянки: Чулпан Хаматова поділилася завзятим фото з 9-річною донькою

972

Літні канікули в розпалі і Чулпан Хаматова вирвалася з родиною у відпустку. Місце, де відпочиває багатодітна матуся, вона не розсекретила. Єдине, що знають передплатники знаменитості –воно знаходиться далеко від Москви.

Нарешті відпустка! Стартуємо. Попереду 800 км, – розповідала раніше актриса і громадський діяч.

А ще там чудовий вид з вікна. Може бути, це Латвія, де актриса не так давно збудувала будинок?

Коли у мене відпустка, ми вп’ятьох з доньками і нашою собакою Пиной сідаємо в наш великий мінівен і їдемо в Латвії, і там відчуваємо себе абсолютно щасливими і вільними. Там дуже красиво, навколо озера і ліси. Гриби, чорниці, олені приходять, бродять лисиці. Така справжня село, там сповідається філософія, що люди повинні бути підпорядковані природі, а не природа людям. Для мене це справжнє місце сили, – розповідала Чулпан Хаматова в одному з інтерв’ю.

Чулпан Хаматова© Instagram @chulpanofficial

Що робить Чулпан Хаматова у відпустці? Приміром, грає з молодшою дочкою. На фото з 9-річною Ией актриса продемонструвала …зоряні веснянки. Мамам на замітку ця креативна ідея!… Потрібно взяти дрібні зірочки з блискучого паперу, злегка змочити їх і притиснути до шкіри обличчя. Вийде ось така краса!

В канікули можна все! – прокоментувала знімок Хаматова.

Чулпан Хаматова с дочкой© Instagram @chulpanofficial

І це правильно. Адже коли веселитися, гратися з дітворою, відчувати себе дитиною, як не в дні відпочинку від школи?

Нагадаємо, актриса успішно поєднує кар’єру в театрі і кіно з благодійною діяльністю і вихованням трьох чарівних дочок: 17-річної Аріною і 16-річної Асею, які з’явилися у першому шлюбі Чулпан з актором Іваном Волковим, і 9-річної Ией від шлюбу з другим чоловіком, режисером Олександром Шийному. Однак про сім’ю знаменитість практично не розповідає. І лише в рідкісних інтерв’ю можна дізнатися про те, чим захоплюються спадкоємиці знаменитості.

Чулпан Хаматова с дочками© Instagram @chulpanofficial
Чулпан Хаматова с дочками© Instagram @chulpanofficial

Детальніше:Чулпан Хаматова розповіла, чим захоплюються три її доньки

Наприклад, старша спадкоємиця актриси, Аріна, зараз готується до вступу в музичне училище по класу фортепіано. Середня, Ася, навчається в юридичному класі. Потім планує вступати на юридичний факультет. А молодша, Ія, захоплена музикою і грає на арфі.

Читайте також:

  • Разом з донькою: Чулпан Хаматова поділилася рідкісним сімейним кадром
  • Коли мама вільна: Чулпан Хаматова показала фото з донькою-художницею
  • Чулпан Хаматова показала фото з усіма трьома доньками
Фото на анонс: особистий блог зірки