Як підріс: Катерина Вуличенко розповіла про нову звичкою 7-місячного сина

552

39-річна актриса Катерина Вуличенко регулярно розповідає про свого маленького синочка Олександра. Вона похвалилася тим, що для кожної мами і свято, і привід побажати – скоріше б це пройшло. І, бажано, спокійно…

Читайте також:Забавно: Катерина Вуличенко розповіла, як вибрала ім’я для сина

Так, у малюка з’явилися перші зубки!

Цілих два! Вже місяць як вилізли, — розповіла Катерина.

© Instagram @vulichenko

Актриса зізналася, як вони пережили період прорізування перших молочних зубів у дитини:

Стоїчно! Хоча б без температури, як у багатьох буває) І тепер всі пробуємо на зуб від іграшок до камінної полиці), а іноді і мамин палець) тільки спеціально придумані прорізувачі ігноруємо.

Молоді матусі-подписчицы актриси поділилися своїм досвідом, як з’явилися перші зубки у дітей:

Син не хотів спеціальні прорізувачі жувати. Жував все, що попадалося, а спеціальні штуки випльовував😁😁😁 Особливо любив рушники.

Мої діти в рот тягли все підряд, але прорізувачами не користувалися.

У нашого теж без болю і прорізувачі нам теж ніяк не зайшли.

Читайте також:Світлана Свєтікова показала фото, зрозуміле кожній мамі

Нагадаємо, маленькому Саші через кілька днів виповнився вісім місяців. Зіркова матуся колись приховувала обличчя синочка і розсекретила його недавно – в день хрещення. Хрещеною малюка стала актриса Наталія Антонова, колега і подруга Катерина Вуличенко.

© Instagram @n.antonova

Зазначимо, що маленький Сашко росте не по днях, а по годинах. Особливо це помітно в порівнянні фотографії, зробленій у день хрещення, і тією, де хлопчик демонструє перші зубки. І якщо раніше передплатники Катерини Вуличенко відзначали в коментарях, хто Олександр неймовірно схожий на чоловіка актриси Марата Гуданаева, то тепер малюк стає схожий на свою знамениту матусю. У нього ті ж зелені очі…

А як у вашого малюка з’являлися перші зубки?

Фото на анонс: Instagram @vulichenko