Зростає письменник: дочка Максима Галкіна та Алли Пугачової випустила книгу з казкою

1509

Передплатники особистого блогу Максима Галкіна завжди з нетерпінням чекають нових фотографій і відеороликів за участю дітей – шестирічних Гаррі і Лізи. Найвідоміші близнюки нашої країни ростуть активними і веселими хлопцями. Вони вже кілька років займаються вивченням французької мови і вже непогано говорять по-французьки.

Наприклад, цього літа Ліза і Гаррі приготували неймовірний сюрприз своєму татові. В честь його дня народження близнюки розіграли цілий спектакль на французькому і захопили не тільки зіркових батьків, але й численних шанувальників.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Sep 6, 2019 at 12:08am PDT

А сьогодні Максим опублікував в особистому блозі казку, яка написала Ліза: дівчинка не тільки вигадує історії, але й сама їх ілюструє.

Ліза випускає книги, сама вигадує, самі пише, сама склеює і зшиває. Перед вами свіжий шедевр 😂 Гортайте, щоб дізнатися історію золотого цуценя 🐕💰😾

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Nov 7, 2019 at 1:22am PST

Шанувальники дякують шоумена за те, що він публікує такі шедеври:

😂😂😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🔥🔥🔥🔥Максим, це просто бомба))) 😂! спасибі, що поділилися.

Кінцівка це шедевр !!!так мозок працює тільки у дітей 👍😂

Максиме, у вас такі чудові діти. А Ліза , взагалі окрема любов❤обожнюю

До речі, зовсім недавно відомий телеведучий поділився дуже милим портретом близнюків і розповів, як вони провели суботу зі знаменитою мамою.

Діти вчора були з мамою в Москвариуме — повернулися в повному захваті! – розповів Максим.

© Instagram @maxgalkinru

Зазначимо, що Гаррі Галкін захоплюється всім, що пов’язане з технікою та інструментами. У хлопчика є і кілька наборів, куди входять іграшкова дриль, кельма, шуруповерт…

Одна з улюблених забав Гаррі – електричний конструктор. Він вже вивчив досить непросту інструкцію і з легкістю відтворює звуки сигналізації, а також сам збирає різні види вмикачів електрики, – розповів про сина Максим.

А ось Ліза обожнює творчо виражати себе. Вона чудово танцює, а нещодавно стало відомо, що дівчинка захопилася не просто малюванням, але складанням цілих композицій, розфарбовуючи черепашки і приклеюючи їх на свої творіння.

До речі, не так давно прихильники Алли Борисівни прийшли до висновку, що дівчинка Ліза дуже схожа не тільки на матір, але і на свою прабабусю. Тоді Пугачова опублікувала знімок, на якому зображені її бабуся і дідусь і підписала його так:

Моя бабуся Олександра Кіндратівна Одегова / в дівоцтві Бухаріна/ і дід Архип Одегов. Діда не пам’ятаю, рано помер, а Бабуся, це ангел моєму житті. Я виросла на її руках і під її»приглядом» Спасибі їй. Царство небесне вам.

© Instagram @alla_orfey

А от Гаррі, судячи по всьому, – копія свого батька. Нещодавно шанувальники популярного телеведучого виявили його дитяче фото. І, варто визнати, на ньому він дуже сильно схожий на свого сина — п’ятирічного Гаррі. Зрівняєте самі!

© Instagram @maxgalkinru
Фото на анонс: Instagram @maxgalkinru, @zvezdy24