Коли не бачать сторонні: 7-річна донька Христини Орбакайте дала смішний урок етикету

731

48-річна Крістіна Орбакайте – не тільки успішна артистка, але й багатодітна мама. У зірки є троє дітей: дорослі сини Микита і Дені, а також 7-річна донька Клавдія. Спадкоємицю Христина народила у шлюбі з Михайлом Земцовим.

© Instagram @claudiazemtsova

Навесні минулого року Орбакайте завела своїй доньці акаунт у соцмережах і тепер публікує цікаві фотографії і відеозаписи. Так, вона поділилася з шанувальниками роликом, де Клавдія пояснює, як себе потрібно вести в громадському місці.

Уроки етикету, — лаконічно підписала відео Орбакайте.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Zemtsova (@claudiazemtsova) on Oct 11, 2019 at 10:17am PDT

В кадрі дівчинка демонструє, як потрібно пити воду з стаканчика в кафе, а як можна робити це вдома. Інтернет-користувачі прийшли в захват від того, наскільки Клавдія вихована і освічена дівчина.

Клавдія, ти така гарненька дівчина!!!!😍👍👏👏

© Instagram @claudiazemtsova

Ох яка гарненька. Милота ❤️

Принцеса ти наша, Клавдія Земцова!!! Так тримати!!!😘

© Instagram @claudiazemtsova

Мені здається і вдома треба пити маленькими ковточками 😀

Клавушка , прислухаюся до твоєї поради 👍😙

А ще Клава така ж артистична і талановита, як її мама. Коли співачка разом з дочкою відпочивала в Юрмалі, дівчинка радувала громадськість піснями. Так, вона виконала одну композицію на іспанською мовою!

© Instagram @orbakaite_k

Крім того, дочка Орбакайте захоплюється балетом, любить малювати і вивчає англійську. Проте танці – не єдиний вид спорту, яким захоплюється дитина. Дівчинка обожнює боксувати! В її особистому блозі в соцмережах не так давно з’явилося відео, на якому вона нещадно б’є грушу.

© Instagram @orbakaite_k

Орбакайте не балує свою дочку і може покарати її за погану поведінку. Наприклад, артистка закриває дочку в її кімнаті, щоб «та подумала над тим, як себе веде. Після цього заходу, за словами Христини, Клавдія стає «шовкової».

До речі, сьогодні сама Орбакайте розмістила в своєму особистому блозі кадр з картиною з фільму «Опудало», в якому вона зіграла головну роль, на честь 90-річчя Ролана Бикова.

Сьогодні 90 років з Дня Народження мого вчителя — Ролана Бикова! Неможливо передати його значимість у моїй долі. Дуже хочеться, щоб таких геніїв пам’ятали, за ним училися і цінували 🙏 Він зміг проникнути в душі дітей і дорослих, а Герої, їм створені і вистраждані надовго оселилися в наших серцях ❤️ З Днем Народження, Майстер!

Кристина Орбакайте с картиной из фильма «Чучело»© Instagram @orbakaite_k
Фото на анонс: особистий блог зірки