Зірка в справі: 4-річна дочка Тетяни Тотьмяніної та Олексія Ягудіна вразила своєю гнучкістю

500

37-річна олімпійська чемпіонка Тетяна Тотьмяніна щасливо живе разом з 39-річним Олексієм Ягудіним вже більше 10 років, незважаючи на те, що офіційно свої відносини видатні фігуристи оформили лише в лютому 2016 року. Знаменита пара виховує двох чарівних дочок: 9-річну Єлизавету і Мішель, якій нещодавно виповнилося 4 роки!

Зіркові батьки часто радують численних шанувальників кумедними сімейними відеороликами та кадрами з дочками. Особливо відрізняється молодша спадкоємиця Олексія і Тетяни, чарівна Мішель, яка вже стала маленькою зірочкою соцмереж. І сьогодні щаслива матуся опублікувала у своєму особистому блозі фотографію з балетної студії, де займається її дочка: на знімку Мішель показує чудеса гнучкості!

Зірка в справі 🌟😍 #балет, – підписала кадр Тотьмяніна.

© Instagram @tatianatotmyanina

Прихильники залишилися в захваті від цього знімка і засипали малу компліментами:

Молодець!!! Мрії втілюються!!!!!! 👏👏👏👏👏👏

Розумниця яка!!!! Розтяжка вогонь!

Як вже добре виходить! В маму! ❤️

Варто відзначити, що Мішель відкрила низку жіночих днів народження в родині: у листопаді свята відзначать фігуристка і старша «ягудинка». До речі, нещодавно спортсменка зробила несподіване і приємне заяву про те, що вони з чоловіком Олексієм Ягудіним готові стати багатодітними батьками і планують третю дитину. До речі, шанувальники часто пишуть Тетяні коментарі на цю тему, бажаючи улюбленим фігуристам скоріше народити сина.

© Instagram @tatianatotmyanina

Ну а поки щасливі батьки весело проводять час зі своїми двома спадкоємицями: цього літа Тотьмяніна з доньками відвідала Францію, звідки виклала кумедний знімок молодшої ягудинки, насмешив шанувальників. На фото малятко снідає великим тостом, який за розміром перевершує її саму!

Французький сніданок 🍳 😂, – підписала знімок щаслива матуся.

© Instagram @tatianatotmyanina

А ще раніше зіркова мама потішила шанувальників фотографією спадкоємиць, знятої на морі в Ялті. Вона підписала знімок у властивій їй манері:

Пам’ятаєте цю традицію??? Приїхати на море,обов’язково поставити дітей на тлі моря і зробити єдине фото. У мене теж є така картка з підписом «Керч 1989» 😄

© Instagram @tatianatotmyanina

До речі, минулої осені Тетяна стала героїнею чергового номера журналу «Домашній» і у відвертому інтерв’ю поділилася секретом їх з Олексієм сімейного щастя.

Жінка завжди повинна бути для свого чоловіка гарною, цікавою і позитивною. Не варто навантажувати коханого своїми проблемами. Для цього є подружка або подушка. Треба вміти справлятися з усім, а якщо не виходить – звернутися до психолога. Ну і головне – це бажання двох бути разом.

Читайте також:

  • Як у них це виходить? Тетяна Тотьмяніна розкрила секрет сімейного щастя
  • Секрети стрункості: Тетяна Тотьмяніна поділилася своїм меню на день
  • Жаркі країни: Олексій Ягудін і Тетяна Тотьмяніна після травми відпочивають з доньками
Фото на анонс: особистий блог зірки.