«Що це?» Ляйсан Утяшева поділилася забавним відео з участю 4-річної дочки

446

Ляйсан Утяшева, гімнастка, спортсменка, мама двох дітей — Роберта (6) і Софії (4) — активно веде свій особистий блог і регулярно ділиться новинами з шанувальниками.Однак вона разом з чоловіком — шоуменом Павлом Волею вкрай рідко викладає знімки і ролики за участю спадкоємців.

Проте нещодавно Воля поділився в особистому блозі сімейним фото, на якому позує разом з дружиною і дітьми. Родзинка знімка не тільки в тому, що він виконаний в стилі family look. Глава сімейства розповів, що принт на спортивних костюмах – рисунки його дітвори.

Рік тому ми подарували нашій мамі костюм, зроблений з малюнків Роберта і Софії. Потім зробили костюми всій родині, – зазначив Павло Воля.

© Instagram @pavelvolyaofficial

А вчора зіркова матуся опублікувала відеоролик, на якому її маленька спадкоємиця у великих сонцезахисних окулярах і фільтрі дуріє і загадує маминим шанувальникам загадку:

Зіграємо в «Що? Де? Коли?»Питання задає Софія Воля, 4 роки ☺️P. S. «Що це?» — це ми явно переглянули радянські мультфільми 🙃

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Oct 17, 2019 at 11:36am PDT

Читачі особистого блогу телеведучої залишилися в захваті від ролика:

Що це? Чарівна дівчинка💋😍

Я так говорила в дитинстві після літа проведеного у бабусі )))в першому класі викликали батьків тому що я називала дивних тварин і дивні овочі ))😁мила дівчинка 🧸🎀💕

Мене зламали, я не знаю відповіді на загадку від 4 річної дитини 😭♥️😂😂😂😂

У творчій сім’ї і діти ростуть захопленими. Ляйсан Утяшева раніше демонструвала, наскільки її діти люблять малювати.

Коли діти — художники, тоді мама — маляр 😂 – прокоментувала фото спортсменка.

© Instagram @liasanutiasheva

Захоплюється дітвора і творчістю в стилі stand up. Приміром, маленький Роберт пробує свої сили на сцені поруч зі своїм знаменитим батьком.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Mar 30, 2019 at 3:59am PDT

А цього літа Утяшева поділилася дорогоцінними моментами з шанувальниками, змонтувавши і виклавши відео: на цих кадрах вона разом з дітьми і чоловіком будує пісочні замки, бігає по березі в гарній червоній сукні і просто насолоджується життям.

Дивимося на світ очима дітей👀, живемо на пляжі..Будуємо пісочні замки (кожен день треба обов’язково більше, ніж вчора). Проводжаємо сонце, міркуємо, куди воно йде, зустрічаємо Місяць, сидимо під зірками і довго розмовляємо.Ми дуже важливі, і наша робота теж: веселитися, вбиратися, копатися в піску, битися з хвилями, бігати по гарячому піску, ловити сонячні промені і спати в обід..

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Aug 7, 2019 at 11:59am PDT

До речі, пара розсекретила обличчя дітей і поділилася їх фотографіями у себе на сторінках зовсім недавно. Зробити висновок, на кого схожі Роберт і Софія, ви можете самі, подивившись на ці знімки!

© Instagram @liasanutiasheva
Фото на анонс: © Instagram @liasanutiasheva