«З другого триместру можна»: модель Христина Романова показала корисні вправи для вагітних

806

25-річна Кристна Романова зробила собі ім’я в модельному бізнесі і відома співпрацею з такими всесвітньо відомими брендами, як Ralph Lauren, Marc Jacobs, Jil Sander, D&G, Alexander McQueen, Jean-Paul Gaultier і Yohji Yamamoto. І в особистому житті у моделі теж все відмінно: недавно вона стала мамою вдруге, подарувавши ще одну дочку своєму коханому, мільярдерові Владиславу Дороніну.

© Instagram @krissroma

Як і належить моделі, щоб тримати себе у формі, Христина Романова продовжувала вести здоровий спосіб життя і займатися фітнесом під час вагітності, а тепер детально розповіла про те, які вправи корисні майбутнім матусям з другого триместру:

Пост для всіх дівчат в положенні — вправи під час вагітності 🤰🏼під час першого триместру я не займалася спортом, тільки ходила, так як вагітність ще не зовсім стабільна в цей період.

Починаючи з другого триместру я стала займатися пілатесом і йогою з моїми вчителями, яких знаю кілька років. Займалася я приблизно 5 разів на тиждень по годині і кожен день ходила.

Більший наголос робила на м’язи ніг, сідниць і рук, трохи вправ на м’язи преса і спини і розтяжка. Дуже важливо слухати своє тіло і не перевантажувати себе. Також рекомендую знайти вчителя, який знає, як тренувати вагітних.

Дуже важлива деталь — якщо ви не займалися спортом до вагітності, то не варто починати зараз 👆🏼але активний спосіб життя допоможе вам під час вагітності і пологів 💪🏼

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Romanova (@krissroma) on Oct 3, 2019 at 6:08am PDT

Нагадаємо, що Владислав Доронін і Христина Романова знову стали батьками кілька місяців тому. Новину повідомила сама модель в своєму особистому блозі.

Майже місяць пройшов, як я народила. Дівчата, коли ви повернулися до занять спортом після пологів? Як ви думаєте, коли безпечно починати займатися? Я вважаю, якщо це натуральні пологи, то потрібно почекати мінімум 40 днів.

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Romanova (@krissroma) on Aug 7, 2019 at 10:08am PDT

А ось її колега по цеху, Кендіс Свейнпол запропонувала матусям розслабитися і не виснажувати себе тренуваннями:

Це я 12 днів після народження сина. Якщо ви хочете сказати про це гидоти… подивіться спочатку на себе. Люди бувають такі жорстокі один до одного… Стандарти краси іноді недосяжні для жінок в такі дні, і я не соромлюся показувати мій післяпологовий животик… Я дійсно пишаюся ним.

Я виношувала сина 9 місяців і, думаю, заслужила право мати маленький животик. Ну і що, що я модель? Ми теж нормальні люди, так що дозвольте мені спокійно насолоджуватися відпочинком на пляжі.

View this post on Instagram

A post shared by Models (@vsangelpics) on Jul 11, 2018 at 6:23am PDT

До речі, зараз до народження дитини також готується ізраїльська модель Бар Рафаелі. Нещодавно екс-подруга голлівудського актора Леонардо Ді Капріо показала підріс животик.

© Instagram @barrefaeli

Бар теж не розслабляється і намагається бути в тонусі: плаває, займається пілатесом з самого початку вагітності.

View this post on Instagram

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on Sep 17, 2019 at 6:17am PDT

Читайте також:

  • Вагітність – не перешкода: зоряні майбутні мами, які займаються спортом
  • Секретні вправи вагітної Кейт Хадсон
  • Фітнес під час вагітності: поради Піппи Міддлтон
Фото на анонс: Instagram @krissroma