Син Катерини Климової зняв зворушливий кліп про молодшій сестричці

1486

Одна із самих чарівних актрис нашого кіно і турботлива багатодітна мама Катерина Климова не приховує своїх спадкоємців і з радістю ділиться сімейними кадрами та новинами про їхні успіхи. Нагадаємо, зіркова мама виховує чотирьох дітей.

Читайте також:Від 0 до 17: Катерина Клімова показала ніжне відео з донькою

17-річна Єлизавета від першого шлюбу — вже зовсім доросла дівчина. В цьому році вона закінчила школу і збирається вступати в економічний вуз. Незважаючи на те, що Єлизавета під час навчання брала участь у театральних постановках, по стопах знаменитої мами вона йти не збирається.

© Instagram @klimovagram

12-річний Матвій і 10-річний Коренів народилися у шлюб актриси з Ігорем Петренком. Хоча подружжя розлучилося, вони підтримують прекрасні стосунки і зоряний батько часто бачиться з синами. Хлопці ростуть дуже дружними і з задоволенням займаються спортом: старший захоплений боксом, а молодший займається шахами і мріє стати авіаконструктором.

© Instagram @kuuk35

Наймолодша, чудова 3-річна Белла, з’явилася на світло в нинішньому заміжжя Катерини з актором Гелой Месхі. Дівчинка ходить на уроки музичного розвитку і недавно зайнялася плаванням.

© Instagram @klimovagram

Читайте також:Батькова або материна: на кого більше схожа дочка Катерини Климової і Гели Месхі?

У ці вихідні Катерина з гордістю поділилася успіхами середнього сина. У сторіс свого особистого блогу вона показала зворушливе відео, автор якого — Коренів. Хлопчик із задоволенням опановує сучасні гаджети і додаток для монтажу. Це миле відео присвячене його молодшої Белле, яка самовіддано розмальовує садову доріжку кольоровими крейдами.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 16, 2019 at 1:18am PDT

До речі, у Коренів, як і у багатьох зоряних спадкоємців, є свій особистий блог, який хлопчик веде сам. Судячи з кадрів звідти, син актриси серйозно захоплений фотографією і у нього вже є свій погляд на вибудовування кадру. Шанувальники мріють, що, можливо, Коренів в майбутньому проведе фотосесію для своєї мами і обов’язково поділиться результатом.

Читайте також:Всім по подарунку: син Катерини Климової зіграв для мами на сцені – і отримав букет від сестрички

До речі, нещодавно Катерина Климова похвалилася успіхами молодшої дочки в області вокалу. Акторка показала передплатникам свого блогу відео, в якому Белла виконує пісню «Трубодурочка» («Дует принцеси і короля») з мультфільму «слідами Бременських музикантів». Всього за годину відео переглянуло більше тридцяти тисяч людей! Шанувальники актриси в захваті від маленької Белли

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Klimova (@klimovagram) on Jun 3, 2019 at 4:30am PDT

Мене часто не буває вдома, тому, коли я туди потрапляю, спілкуватися доводиться швидко. А швидко значить строго. Але я знаю, що з дитиною завжди можна домовитися. Просто для початку треба сісти і поговорити. Завжди шукаю можливості приділити увагу всім: побути тільки зі старшою дочкою або тільки з хлопчаками. Поїхати з ними до моря або тільки з дрібної провести час. У багатодітній родині діти тренуються один на одного. Все буває: і сльози, і бійки, але що сталося, вони один за одного горою. Головне, про що я тільки могла мріяти, мої діти дружні, — з гордістю говорить про свою сім’ю Катерина.

Фото на анонс: Instagram @klimovagram