З кімнати в кімнату: однорічний син Олександра Овечкіна провів екскурсію по будинку

951

У серпні минулого року Анастасія Шубская і Олександр Овечкін вперше стали батьками. У них народився син, якого назвали Сергієм, на честь трагічно загиблого багато років тому брата спортсмена. Зіркові батьки цілий рік охороняли спокій своєї сім’ї і не показували обличчя первістка в соцмережах, але іноді ділилися новинами про малюка.

Однак у перший день народження Сергія, до радості численних фанатів, режим секретності був знятий і Олександр з Анастасією вперше представили сина в публічному просторі.

© Instagram @nastyashubskaya

Шанувальники відзначили, що хлопчик — копія своєї мами, дочки актриси Віри Глаголєвої. Тому, швидше за все, він виросте справжнім красенем, адже вся велика родина Шубской володіє «геном краси».

© Instagram @nastyashubskaya

Зазначимо, що перший Сережин свято пройшло дуже весело. Дитячу вечірку організували в стилі мультфільму «Бос-Молокосос», а іменинник був одягнений в чорний смокінг і класичні туфлі і виглядав дуже імпозантно.

До речі, нещодавно молода мама показувала, як проходив політ малюка в літаку: Сергій впевнено сидів у кріслі, а всюди були розкладені іграшки юного мандрівника. Перший його політ відбувся ще в січні – сім’я полетіла на Кубу, щоб відзначити ювілей Кирила Шубского, батька Анастасії. На святі також були присутні і старші сестри Анастасії разом зі своїми дітьми.

© Instagram @nastyashubskaya

А днями Анастасія поділилася серією веселих домашніх відеороликів, на яких Сергій впевнено крокує по будинку з фотографією папи в руках і проводить справжню екскурсію по кімнатах, чим невимовно веселить свою маму, яка знімає малюка і не може стримати сміх. Хлопчик показав батьківську гардеробну, своє ліжечко і познайомив зі своїм вихованцем, собакою породи лабрадор.

© Instagram @nastyashubskaya

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 13, 2019 at 2:42am PDT

До речі, зоряний батько впевнений, що Сергій обов’язково піде по його стопах і займеться не тільки хокеєм, але і іншими командними видами спорту.

У мого сина іншого шляху не буде. Думаю, що, коли він почне ходити і вперше прийде на хокей, йому дуже сподобається, і тоді він скаже: «Тато, давай ключки і ковзани». Інших варіантів у нього не буде. Звичайно, у футбол і баскетбол теж буде грати. Але примушувати не будемо. — розповів спортсмен в недавньому інтерв’ю.

Такої ж думки дотримується батько Овечкіна, екс-футболіст Михайло Вікторович.

Час летить так швидко, от тільки вчора народився, а сьогодні вже рік. Скоро в школу олімпійського резерву треба буде йти… Дуже хочеться, щоб онук продовжив нашу спортивну династію, став поважніша свого батька і ім’я його знали навіть на Марсі. — зізнався зоряний дідусь.

Нагадаємо, що Анастасія Шубская і Олександр Овечкін познайомилися в 2008 році на Олімпіаді в Пекіні, але тоді лише обмінялися телефонами і не бачилися ще кілька років. Пізніше, за словами Анастасії, Олександр знайшов її в соцмережах і спілкування відновилося з новою силою. Їх весілля відбулося в серпні 2016 року і на торжество зібралися рідні і близькі друзі пари. Свято любові пройшов у підмосковній садибі Маєндорф.До речі, в одному з рідкісних інтерв’ю Анастасія розповіла цікаву історію про те, як коханий зробив їй пропозицію.

Це було саме пропозицію, все як треба. До речі, це дуже кумедна історія. Я була в душі, і раптом Саша мені стукає в двері. Я кричу: «Я в душі!» а він продовжує стукати. Тут я, звичайно, зла, в милі, загорнута в рушник, виходжу. А Саша стоїть на одному коліні з кільцем. Це було дуже несподівано.

© Instagram @nastyashubskaya
Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya