З новонародженим малюком: дочка Катерини Стриженовой поділилася зворушливим відео

406

Після народження первістка дочка Катерини і Олександра Стриженовых Анастасія — регулярно ділиться у своєму блозі новинами про те, як зростає Петро Петрович, якого назвали на честь папи Петра Грищенка. На її сторінці часто з’являються сімейні знімки, які не можуть не радувати шанувальників відомої родини:

Серйозний дитина в руках веселих батьків — це не вирок, я сподіваюся, — прокоментувала знімки Анастасія. — Повинна була залишити це тут…

© Instagram @anastasia_strizhenova
© Instagram @anastasia_strizhenova

Вчора, в Міжнародний день батька, Анастасія опублікувала зворушливе відео, в підписі до якого подякувала головних чоловіків у своєму житті за підтримку і розуміння:

Вже на другий день після пологів я залишилася в квартирі одна з трьома чоловіками…І вони витримали! спасибі татові Петі і татові Саші, що були поруч , і що якщо за вами окремо, як за кам’яною стіною, то разом ми просто банда. #happyfathersday кращі папи планети.

View this post on Instagram

A post shared by anastasia strizhenova (@anastasia_strizhenova) on Jun 16, 2019 at 11:11am PDT

Читачі особистого блогу Анастасії осторонь не залишилися, прокоментувавши зворушливий пост, який до себе на сторінку також виклала і Катерина Стриженова:

Добре, що ви всій країні показуєте таких чоловіків і їхнього ставлення до дитини, до вас! Це необхідно!

Це дуже мило👍)))Як здорово,коли сильні чоловіки мило возяться з малюком))🌞

На цю картину можна дивитися нескінченно😍😍

Ви кльові. Здоров’я Вам та Вашим близьким.

Боже, які милі))))))))💙

Варто відзначити, що зоряні бабуся з дідусем регулярно дивляться відеоролики і фотографії онука: соціальні мережі є одним із способів спілкування в сім’ї, адже між ними океан. Проте знамениті подружжя використовують будь-яку можливість, щоб провести час з малюком, дочкою і зятем.Так, наприклад, коли в квітні маленького Петі виповнився рік, перший день народження став відмінним приводом зібратися всією родиною.

Цілий рік виповнився нашого великого сімейного щастя,яке зветься Петро Петрович! Будь розумним,як Тато; добрим,як мама; цілеспрямованим ,як хрещена і талановитим, як дідусь! Це лише мала частина людей ,які тебе люблять просто за те,що ти є!!!

День рождения внука Екатерины Стриженовой© Instagram @strizhenovae

До слова, вчора, в честь свята, в своєму особистому блозі співак Денис Клявер також опублікував свою дитячу фотографію з батьком, відомим актором Іллею Олейниковим, який помер 6 років тому.

Вітаю усіх отців «З днем батька». Найкраще виховання — власний приклад.Спасибі, тато❤🙌 #деньотца

Денис Клявер с отцом Ильей Олейниковым© Instagram @denisklyaver
Фото на анонс: Instagram @anastasia_strizhenova