Як близнюки: син принца Гаррі і Меган Маркл виявився копією свого двоюрідного діда

515

Принц Гаррі і Меган Маркл вирішили виховувати свого сина Арчі Харрісона як звичайного хлопчика, не привертаючи до нього увагу громадськості. Звідси і відсутність фотографій у перші години після народження, і закрита церемонія хрещення.

Читайте також:Неймовірно: Арчі Харрісон неймовірно схожий на свого тата на фотографіях з хрестин

Однак знімками малюка Сассексы все ж діляться. Рідко, але достатньо для того, щоб зрозуміти – крихітка Арчі Харрісон в нинішньому ніжному віці дивно схожий не тільки на свого батька, але і на двоюрідного діда – принца Ендрю.

Зрівняєте самі! На фото праворуч – маленький син Єлизавети II сидить на колінах своєї знаменитої бабусі, Королеви-матері. На цьому знімку йому кілька місяців. Фамільне схожість у Арчі Харрісона з принцом Ендрю очевидно: той же круглий овал обличчя, кирпатий носик, високий лоб, лінія брів.

Арчи Харрисон похож на своего двоюродного дедушку принца Эндрю© Instagram @thewindsorsfamily, @sussexroyal

Цікаво, чи збережеться схожість з принцом Ендрю по мірі дорослішання первістка Сассексов?..

А ось ця схожість вражає! Молодший син Кембриджів також дуже схожий на дядька свого титулованого папи – принца Ендрю. Схожі риси були у дитини відразу після народження, не зникли вони і через рік.

© Instagram @windsor.royal.family
© Instagram @windsor.royal.family, @kensingtonroyal

Читайте також:Вниз і в сторони по генеалогічному древу: на кого схожий принц Луї

Повертаючись до Арчі Харрісону, зазначимо, що уважні користувачі Мережі порівняли його фотографії з хрещення і ті, що були зроблені під час хрестин принца Гаррі. Виявилося, що спадкоємець герцога Сассекського – копія і свого титулованого папи: той же високий лоб, брови, губи пухкі щічки.

© Instagram @_thepeoplesduchess_

А ось як Арчі Харрісон виглядав в перші дні після народження. Тоді було припущення, що малюк, схожий на свого тата, може повторити і риси королеви Англії. Чому? Справа в тому, що в дитинства принц Гаррі був неймовірно схожий на свою титуловану бабусю. Тому, можливо, і малюк зможе по мірі дорослішання повторить риси Єлизавети II.

© Instagram @nationalportraitgallery, @lady.diana._

Втім, в англійській королівській родині багато двійників. Багато хто з нинішніх Віндзорів схожі на своїх титулованих родичів різних поколінь. Ми склали добірку фотографій, яка здатна вразити. Дивіться тут.

Фото на анонс: Instagram @sussex.royal.family, @harry_meghan_collective