З особистого досвіду: Олена Кулецька пояснила, як до року навчити дитину їсти ложкою

474

36-річна Олена Кулецька вже п’ять років перебуває у шлюбі зі Станіславом Романовським. У подружжя росте двоє дочок: Ніка (3 роки) і Саша, якій нещодавно виповнився один рочок. Зіркова мама активно веде соціальні мережі і ділиться з шанувальниками секретами краси, порадами щодо виховання дітей, а також розповідає про все, що відбувається в її житті.

Сьогодні Олена Кулецька розповіла, як вона навчила свою однорічну доньку користуватися ложкою всього лише в 1 рочок! Гортайте і дивіться, у чому секрет «методики» знаменитості:

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 5, 2019 at 3:38am PDT

Так-так, ніяких особливих пристосувань молода мама не застосовувала. Вона просто давала доньці освоїти ложку, не боячись, що малятко забруднить простір навколо себе. У цього методу є і ще один плюс: вироблення цієї навички досягається шляхом розвитку дрібної моторики! І саме від неї багато в чому залежить і загальний розвиток дитини.

Варто зазначити, що перший рік життя маленької Саші видався насиченим. Вже досвідчені батьки не сидять на місці: щовесни вони провели в підмосковних готелях і побували в Туреччині, а влітку злітали на острів Майорку.

дочь КулецкойФото: Instagram @elenakuletskaya

В останню поїздку Олена разом з чоловіком вирішила показати своїм дівчаткам іспанська сафарі-парк: там їх машину з усіх боків обступили товариські тварини. У перші ж хвилини макаки залізли на капот машини, а зебри вирішили привітатися з мандрівниками, засунувши голови у відриті вікна автомобіля.

Instagram @elenakuletskaya

На зворотному шляху з сафарі-парку Олена з родиною побачили поні, а її старша дочка тут же вирішила покататися на одному з них.

Instagram @elenakuletskaya

До речі, на честь дня народження Саші модель опублікувала у своєму блозі рідкісні сімейні фотографії. На них зображений момент зустрічі старшої дочки Ніки з молодшою, смішні емоції обох маляток, обійми дівчаток з татом і багато іншого.

І емоції практично ті ж, що і рівно рік тому: хвилююче-щемительно-слезлительные. В цей час рік тому я вже приїхала до лікаря на плановий огляд, по дорозі почавши підозрювати, що процес уже пішов, а з кабінету вирушила вже в рід блок. Щоб через кілька годин, 00:45 взяти Сашка на руки, – написала модель під знімками.

Младшей дочке Еле Кулецкой исполнился годик© Depositphotos, Instagram @elenakuletskaya

До речі, напередодні святкування першого дня народження дівчинки Саші все сімейство повторило сімейний портрет, зроблений задовго до народження другої дочки.

Читайте також:

  • Лайфхаки від Олени Кулецької: як зробити грудне годування комфортним для мами і дитини
  • Олена Кулецька емоційно розповіла, як проходять будні молодої мами
  • 5 місяців: Олена Кулецька показала вищу дочка
Фото на анонс: Instagram @elenakuletskaya