З чим носити спідницю-міді-40 образів від зірок стрітстайлу

321

Якщо у вас в шафі ще немає спідниці довжини міді, то радимо придивитися до даної речі. Справа в тому, що спідниця-міді — відмінна база для складання жіночних і при цьому елегантних образів в осінній сезон.

При виборі обов’язково звертайте увагу на фасон спідниці-міді, орієнтуючись на тип фігури, інакше ви ризикуєте виглядати безглуздо. Так, власницям пишних форм прекрасно підійде спідниця-сонце (силует а), яка приховає проблемні зони і підкреслить потрібне. Дівчатам з фігурою типу «трикутник» слід віддати перевагу спідниці-трапеції. Стрункі дівчата можуть носити кокетливу спідницю-пачку: вона допоможе візуально збільшити вузькі стегна, що, безсумнівно, додасть привабливості в образ. А спідниця-олівець з розрізом від стегна або асиметрична спідниця-годе допоможуть візуально подовжити ніжки.

Спідниця довжини нижче коліна універсальна, її можна носити в різних життєвих ситуаціях: офісні будні, зустрічі з подругами, побачення, повсякденні клопоти. Все буде залежати від правильно підібраного верху. В офіс можна надіти однотонні блузи або сорочки, доповнивши образ жакетом. Для вечірнього виходу змініть класику на елегантний кроп-топ з мереживом або шовкову майку. Спідниця-міді також може стати частиною стрітстайл-образу. Не бійтеся футболок-такий образ ближче до спортивного стилю, але не менш жіночний. Основне правило для всіх видів спідниць і кофтинок: розкльошені спідниця вимагає приталеного верху, і навпаки.

У галереї ми зібрали серію образів зірок стрітстайлу, які точно знають, як створити стильний аутфіт. Надихайтеся!

+34

Анна морозова