Кадри з минулого: Ляйсан Утяшева показала дитячі фотографії з мамою

802

Навесні 2012 року в родині знаменитої спортсменки і майстри спорту з художньої гімнастики Ляйсан Утяшевой трапилося нещастя — від серцевого нападу померла її мама Зульфія. Знаменитість важко переживала втрату і зізнавалася в інтерв’ю, що довгий час перебувала в депресії і лише підтримка майбутнього чоловіка, шоумена Павла Волі, допомогла їй повернутися до нормального життя.

Паша був поруч зі мною, не знаю, як би я пережила той кошмарний період без нього… Мені здавалося, що від горя я не можу дихати, а Павло допомагав! Таке важко пояснити. Просто людина огорнув мене всебічної турботою і любов’ю… І я стала приходити в себе. Це не означає, що все минуло — я не відразу змогла спокійно прийняти і пережити втрату. Буває, я плачу. Але і дякую мамі за життя, яку вона мені подарувала, — розповіла Утяшева в інтерв’ю тижневику «7 днів».

© Instagram @liasanutiasheva

Сьогодні Зульфие Утяшевой могло б виповнитися 55 років, і в день її народження Ляйсан поділилася в особистому блозі зворушливими спільними кадрами з сімейного альбому.

Сьогодні моїй мамі виповнилося б 55 років… Бережіть своїх близьких 🙏🏻 — підписала кадри екс-спортсменка.

© Instagram @liasanutiasheva

Читайте також:В День матері: знаменитості на дитячих фото з мамами

Захоплені шанувальники залишають добрі побажання та слова підтримки, а також обговорюють неймовірну схожість Ляйсан з мамою.

Дуже шкода, що так рано пішла, але вона виховала дуже гідну дочку, світла їй пам’ять!

Вона б пишалася такою дочкою!!! І чудовими онуками! Як шкода, що вона не дожила. Сил вам, Ляйсан! Вона назавжди з вами!

Боже, як же ви схожі, одне обличчя!

© Instagram @liasanutiasheva

Нагадаємо, що Ляйсан Утяшева і Павло Воля одружилися восени 2012 року. Зіркова пара познайомилася на одному зі світських заходів і кілька років вони просто дружили. Однак незабаром дружба переросла в кохання. Весільне торжество пройшло скромно, без гостей, ресторану і навіть без весільних нарядів. Ляйсан і Павло розписалися у звичайному столичному Рагсі. У травні 2013 року у знаменитих подружжя народився первісток, син Роберт, а через 2 роки з’явилася дочка Софія.

Пізніше в одному з інтерв’ю екс-спортсменка зізналася, що синові ім’я придумала її бабуся, а доньку вона назвала на честь своєї мами.

© Instagram @liasanutiasheva

Павло і Ляйсан довгий час воліли приховувати своїх спадкоємців від настирливого і часом агресивного уваги преси та прихильників. У минулому році зіркова мама пояснила, чому фотографії дітей в її особистому блозі завжди зі спини або зняті таким чином, що особа розгледіти неможливо.

Хочу, щоб мої діти в усвідомленому віці вибрали ті фотографії, які хотіли б викласти. Раптом до мене підійде Роберт років через п’ять і скаже: «Мама, наді мною однокласники сміються, знайшли фотографію в памперсі в твоєму Instagram». Я не маю права за них вирішувати. Якщо їм це буде потрібно, вони самі собі заведуть акаунти.

© Instagram @liasanutiasheva

Однак у травні, на честь 4-ого дня народження дочки, Ляйсан вперше показала її обличчя в соцмережах. І хоча розгледіти малятко можна було з трудом, шанувальники все ж побачили, що Софія більше схожа на зіркову маму — така ж форма носика і високий лоб. А тепер і зовсім перестала приховувати їх особи.

Фото на анонс: Instagram @liasanutiasheva