Кадр з дитинства: Юлія Савічева поділилася спогадами про шкільні роки

585

Сьогодні вся країна відзначає День Учителя. Щорічно в цей день артисти в своїх блогах діляться шкільними спогадами і розповідають про своїх улюблених педагогів.

Читайте також:Ностальгія: наші зірки в шкільні роки

Співачка Юлія Савічева однією з перших поділилася фотографією шкільних років. Вона розповіла, що навчання давалося їй непросто. По-перше, вони з сім’єю часто переїжджали. По-друге, майбутня артистка сильно переживала навіть з-за дрібних невдач у навчанні. І, нарешті, відносини з однокласниками не завжди складалися так, як вона хотіла, а все тому, що Юля не давала хлопцям списувати. Зате вчителя цінували її за працьовитість.

Навчання давалося мені досить важко. У мене був синдром відмінниці, тому отримуючи трояк, сльози лелись річкою. Я зубрила, мучилася, але вчилася. Змінила три школи, тому що ми часто переїжджали, доробляла уроки в метро, чим і посадила зір до -4. Мене не дуже любили однокласники, тому що не давала списувати.

Зате любили вчителя, і я їх любила. Особливо Фролова Ольга Володимирівна, з якою я спілкуюсь досі. Саме вона, учитель історії, мій класний керівник, досі для мене є уособленням вчителя — мудрої, доброї і знає майже всі відповіді на всі питання!

З Днем вчителя! Дякуємо за вашу титанічну працю, терпіння і турботу, і не гнівайтесь, будь ласка, на молодь вже дуже сильно — ми ж всі такими були! Спасибі вам за все!

Юлия Савичева и Дмитрий Тарасов в школеФото: Instagram @yuliasavicheva

Юлія також зазначила, що на знімку, якими вона поділилася, зображений відомий футболіст — з ним співачка вчилася в одному класі. Савічева запропонувала своїм передплатникам знайти на фотографії спортсмена. Із завданням шанувальники впоралися швидко. Не впізнати Дмитра Тарасова на цьому знімку неможливо — він зовсім не змінився, тільки став вище.

Провчилися Юлія і Дмитро в одній школі недовго. У 6 класі Дмитро перейшов у дитячо-юнацьку спортивну школу «Спартак». Зараз колишні однокласники зустрічаються рідко і практично не спілкуються.

СавичеваФото: Instagram @yuliasavicheva

Юлія Савічева зараз повністю захоплена вихованням дочки Ганни. Дівчинка з’явилася на світ в серпні 2017 року в Португалії. Першим новину повідомив наставник Савичевої Максим Фадєєв.

Всім привіт! Настав час відкритися. Хочу повідомити всім новину. У нас дуже хороша новина. У Юлі Савічевої народилася донька. Багато говорили про це, особливо журналісти, у нас Юля «народжувала» кожен місяць, – розповів він.

View this post on Instagram

A post shared by МАКСИМ ФАДЄЄВ (@fadeevmaxim) on Aug 22, 2017 о 3:51am PDT

Читайте також:

  • Юлія Савічева розповіла про те, коли знову стане мамою
  • Зворушливо: Юлія Савічева присвятила доньці пісню
  • Обіцяного… два роки чекають: Юлія Савічева вперше показала доньку
Фото на анонс: Instagram @yuliasavicheva