Так вийшло: чоловік мріяв про сина, а народилася дочка…

2707

Багато майбутні батьки мріють про народження сина. Відправляються разом із дружиною на УЗД, просять доктора уважніше дивитися стать малюка. А коли дізнаються, що буде хлопчик, відчувають себе на сьомому небі від щастя.

Але іноді буває так, що лікарі помиляються… І тоді настає не те щоб розчарування, але емоції від майбутнього батьківства вже не ті. На цю тему з подругами поділилася майбутня матуся з ніком в Мережі Планує:

Чиї чоловіки хотіли сина, вони потім засмучувалися, коли виявлялося, що дівчинка? Мій був налаштований на сина, хоча довгий період планування говорив, що дуже хоче дитину, без різниці кого. Як завагітніла, сказав, що дуже хоче сина, так як жінки — складні люди і чому був упевнений, що у нас буде син.

Коли узд на 17 тижні показало дівчинку, по її обличчю видно було, що засмучений, але намагався це приховати, а під час обговорення кольору речей говорить «почекаємо 2 скринінг, буває ж, що узд помиляються». Мені стало неприємно, я сказала, що якщо людина при плануванні дитини сподівається на певний підлогу, значить не так вже його й хотів. Мабуть до нього дійшло, що і як, цілує живіт, називає донечкою, але все одно як то неприємно.

Читайте також:Монолог мами: «Я шкодую, що відмовилася від сина заради чоловіка»

Матусі поспішили заспокоїти автора цієї історії. Ділилися своїми спогадами. Так, багато чоловіків так само мріяли про сина, так само засмучувалися. Але потім, коли донька появлzлась на світло, ситуація змінювалася…

Ну так, у більшості в крові або в мозку коштує цей стереотип, типу сина треба. Я сина народила йому, потім дочку. Не ображайтесь на чоловіка, він потім зрозуміє. Вони хочуть синів не для любові, а як носії прізвища, а донька — це любов (АннаЭмма)

Чоловік хотів сина — перші 2 узд показали дівчинку. Пораділи, все-таки перша дитина, кого Бог дасть. Приготували все, що можна і вже чекали, з ім’ям теж визначилися. А на третьому узд сказали, що у нас хлопчик) в результаті чоловік сказав — а я знав що буде пацан))) смішні ці чоловіки. Їм напевно простіше прийняти, що у них син буде, ніж дівчинка) вони просто не знають, що з нею робити. З хлопцем то зрозуміло — мужика виховати) (Karamis)

У нас перша донька, чоловік теж був упевнений, що син, а коли сказали, що дівчинка, був у розгубленості, але не засмутився. Зараз дочей натішитися не може. Тепер друга вагітність… прийшли на узд, хлопчика пророкують) сподіваюся так і буде) чоловік щасливий. Всьому свій час (LoLA)

Дуже хотів хлопчика. Про дівчинку мовчав, але я його морально підготувала) боявся в жіночому суспільстві обабиться) біла пухнаста кішка, дружина домогосподарка і якщо дочка, то, каже, я в рожевому царстві опинюся). Мужики всі хочуть перших синів. І ми сходили на узд — він разом зі мною заходив — хлопчик) (Happy)

Мій на перших побаченнях говорив, що сина хоче. Коли планувати сталі, то говорив, що хоче дитину. Потім в 15 тижнів нам з впевненістю сказали що хлопчик, чоловік був радий. У 18 тижнів з’ясувалося, що дівчинка. І ось вчора на скринінзі підтвердили дівчинку. Чоловік не показує емоцій, але я знаю, що він сина більше хотів. Я сама йому кажу «ну ладно тобі, донька теж добре» Він відповідає «так» і все. Загалом, він без емоцій якихось, говорить, лише б здоровий малюк був. Але я то знаю про його бажання і мене не проведеш! Ну а ми з вами жінки що тепер повинні зробити???? Це їх хромосоми вибирають підлогу, а не ми! Так що давайте радувати дочам (Анастасія)

Було таке) 3 дні ходив як у воду опущений. Я жахливо себе почувала, прям почуття провини якесь перед донькою за поведінку папашки. Ну нічого, пройшло не багато часу, як ніби й не було цієї ситуації. Всі щасливі, чекаємо не дочекаємося, коли з’явиться на світ наша крихітка (MaryJB)

У мене чоловік схиблений на хлопчиках. Просто не розглядає варіант з дівчатками. У нас є син, а він хоче другого неодмінно хлопчика. На мої доводи, що стать дитини не залежить від його бажання — каже, що по-іншому і бути не може, тільки хлопчики нам потрібні (Eskimo)

Реакція його може бути навіяна чим завгодно: наприклад, серед чоловіків побутує думка, що чоловік неодмінно повинен мати сина, ходити з ним на рибалку та інше… 🙂 Може він просто боїться бути батьком дочки? 🙂 Впевнена, він змінить свою думку, відразу як її побачить (Ірина)

Читайте також:Умилительное відео: дівчинка побачила тата-моряка після довгої розлуки

Мені здається, всі чоловіки спочатку вважають, що син — це круто. Але коли народжується дівчинка, вони душі в ній не чують. У мене теж чоловік більше хотів сина, до вагітності завжди так говорив. Під час вагітності говорив, що без різниці хто буде. І коли дізналися, що дівчинка буде, не засмутився, або приховав добре)) Зараз дуже нянькается з донькою. Так завжди, кажуть, що хочуть хлопчиків, а люблять більше дівчаток (Олександра)

А у вашій родині тато кого більше чекав – сина чи доньку?

Всі фото: Depositphotos