Катерина Стриженова вирушила до Мексики, щоб побачити доньку та онука

563

51-річна Катерина Стриженова і її 50-річний чоловік Олександр Стриженов – досвідчені мандрівники. Почасти це пов’язано з тим, що старша дочка пари, Анастасія, вирішила після навчання в Америці там і залишитися. Разом зі своїм обранцем, фінансистом Петром Грищенко. А коли у закоханих народився синочок, якого назвали на честь папи, люблячі бабуся і дідусь заради нього стали літати за океан.

Читайте також:Катерина і Олександр Стриженовы показали, як весело проводять час з онуком

Чергову поїздку приурочили до важливої дати – шостої річниці весілля Анастасії і Петра. В цей раз шлях лежав не в Америку, а в Мексику.

Щоб привітати дітей з річницею весілля, довелося долетіти до Мексики!Але ми готові хоч на Північний полюс ,тільки живіть дружно і щасливо…І окреме «спасибі» вам ,за Петра Петровича! – звернулася до улюбленої дочки і зятя Катерина Стриженова.

© Instagram @strizhenovae

Нагадаємо, в минулому році телеведуча також вітала молодих батьків з їх святом і з висоти свого досвіду сімейного життя бажала:

Настя і Петя, тримайтеся один за одного і цінуйте кожен день, прожитий разом!

Стриженовы літали за океан і в перший день народження онука.

© Instagram @strizhenovae

Читайте також:Милі «Стрижі»: Катерина Стриженова показала три покоління сім’ї на одному фото

Кожне фото з чоловіком, доньками, зятем та онуком, якими Катерина Стриженова ділиться у своєму блозі, зустрічає сотні коментарів. І в цей раз передплатники захопилися дружною родиною Стриженовых-Грищенко:

Дуже красива велика родина))))

Які ви всі гарні!Будьте щасливі!

Тепер зрозуміло на кого схожий онук

Красива жінка, красиві діти і красень онук, такий пиріжок!!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 14, 2019 at 12:18am PDT

Зазначимо, що традиція літати за океан, щоб зустрічатися з рідними людьми, є і в родині Анастасії Шубской та її чоловіка, титулованого хокеїста Олександра Овечкіна. Молоді батьки завжди подорожують з маленьким сином.

Читайте також:Няня у спадок: Анастасія Шубская показала, хто допомагає їй у догляді за сином

Приміром, на початку нинішнього року Сергійко разом з татом і мамою здійснив перший переліт, щоб приєднатися до спільної сімейному збору, присвяченому ювілею Кирила Шубского, батька Анастасії. Велике сімейство Овечкіних-Шубских-Нахапетовых зібралося в повному складі і чудово провів час на курортах Куби. На святі були старші сестри Анастасії, Ганна і Марія Нахапетовы, разом зі своїми дітьми та інші родичі.

© Instagram @nastyashubskaya

А ви часто зустрічаєтеся з родичами?

Фото на анонс: Instagram @strizhenovae