Катерина Стриженова поділилася відео з веселим танцем онука на честь перемоги збірної Росії з футболу

1532

Вчора на стадіоні «Лужники» під гучні крики наших уболівальників збірна Росії з футболу обіграла збірну Шотландії! Це означає, що практично 100% ми їдемо на Євро-2020! Спортивна подія об’єднала тисячі росіян самого різного віку. У числі вболівальників виявився і ще зовсім юний онук Катерини Стриженовой Петя. Перемога наших футболістів так вразила малюка, що він буквально пустився в танок після матчу. Відео з веселим танцем Петі його бабуся опублікувала в особистому блозі.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Стриженова (@strizhenovae) on Oct 10, 2019 at 2:17pm PDT

Танець від Петра Петровича на честь перемоги нашої збірної! 4-0 Росія-Шотландія Молодці!! Спасибі! #россиячемпион #впередроссия #сборнаяроссиипофутболу#петяпетрович #вболівальник #футбол – підписала милий ролик в Стриженова.

Фото: Instagram @strizhenovae

Веселий танець хлопчика дуже вразив численних шанувальників Катерини і вони буквально засипали її чарівного онука компліментами в коментарях:

Який Петро Петрович класний хлопець🔥

Петя знає свою справу,умничка🔥🔥🔥❤️❤️ Очей не відірвати від малюка!

Який чарівний, ну прям ангельський малюк. Заряджає радістю!👼👼

Фото: Instagram @strizhenovae

До речі, Катерина любить балувати своїх передплатників смішними роликами з Петриком. Тиждень тому в особистому блозі щасливої бабусі з’явилося кумедне відео, на якому малюк стоїть біля дзеркала з листочком паперу, з допомогою якого він, мабуть, вчить нові слова. Однак настрій у хлопчика дуже веселе для того, щоб займатися серйозними справами, і він шаленіє, намагаючись з’їсти намальований банан.

Дивним чином «будні і свята Петра Петровича»стали головними подіями нашого життя…Нам півтора року ,ростемо ! — підписала ролик Стриженова.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Стриженова (@strizhenovae) on Oct 4, 2019 at 7:27am PDT

Нагадаємо, Катерина Стриженова заміжня за Олександром Стриженовым. Вони по праву є однією з найбільш міцних і гармонійних пар в російському шоу-бізнесі. Телеведучі познайомилися в 1984 році, коли разом знімалися у фільмі «Лідер». Незважаючи на юний вік, вони відразу закохалися один в одного. Разом Катерина та Олександр вже більше тридцяти років, у них є дві дочки — 33-річна Анастасія та 18-річна Олександра. Старша дочка вийшла заміж у 2013 році та 3 квітня 2018-го народила сина, якого назвали Петром.

© Instagram @strizs

До речі, в число юних футбольних вболівальників, як виявилося, входить і старший син Сергія Светлакова. Вчора перед матчем відомий шоумен разом зі своїм спадкоємцем записав відео, на якому закликав всіх обов’язково підтримати нашу збірну. Як ми бачимо, підтримка себе виправдала!

View this post on Instagram

A post shared by Сергій Свєтлаков (@ssvetlakov) on Oct 9, 2019 at 7:26до PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки.