Кейт Міддлтон зізналася, від якої дитячої звички вона не може відучити принца Вільяма

891

Багато звички залишаються з нами з дитячих років. Вони бувають як милими, так і тими, які краще залишити в минулому. Однак не дарма існує думка про те, що «звичка – друга натура».

Читайте також:10 дивних звичок, які є у кожної мами

Про одну зі звичок свого титулованого дружина раніше говорила Кейт Міддлтон. Все було сказано зі сміхом. Однак зрозуміло, що герцогиня Кембриджська бажала б позбавити принца Вільяма від даної особливості.

За словами багатодітної мами, її обранець любить поїсти не за столом, а на дивані у вітальні. Про це улюблениця багатьох британців розповідала під час візиту на військову базу, розташовану на Кіпрі.

© Instagram @hrhduchessofcambridge_

Адже зрозуміло, звідки у принца Вільяма ця звичка… Відомо, що принцеса Діана прагнула до того, щоб її сини не відчували себе «золотими хлопчиками», тому вона порушувала багато підвалини життя в королівському палаці. Були в неї й ритуали, завдяки яким принци хоча б раз в тиждень жили як звичайні підлітки.

Читайте також:За прикладом принцеси Діани: принц Вільям і Кейт Міддлтон слідують особливих ритуалів у вихованні дітей

Про один з них розповідав екс-дворецький принцеси Діани Підлогу Баррелл. За його словами, в родині існував ритуал суботнього вечора. Дружина принца Чарльза щотижня їздила з синами за гамбургерами та картоплею фрі. Потім щаслива трійця поверталася додому, всі сідали у вітальні на дивані, їли фастфуд і дивилися улюблене телешоу. Підлогу Баррелл згадує здивування кухаря, коли принцеса просила скасувати вечерю.

Я можу зробити гамбургери, — запропонував він, проте Діана відмовилася.

Ні, це забава, яку вони хочуть, — відповіла королева людських сердець.

© Instagram @diana_my_princess2

Припустимо, що Кейт Міддлтон лише в жарт докоряє принца Вільяма за його звичку є у вітальні. Думаємо, вона розуміє, це нагадує спадкоємця престолу ті чудові дні, коли в його житті ще була любляча мама.

Читайте також:Королева сердець: 10 улюблених дизайнерів леді Діани

Принцеса Діана трагічно загинула в автокатастрофі 31 серпня 1997 року. За даними офіційних джерел, у крові водія автомобіля було перевищено вміст алкоголю. Вважається, що він не впорався з керуванням. Однак шанувальники леді Діани впевнені: це було удавшееся замах на її життя.

© Instagram @princelouis_cambridge

А які звички, які вам не подобаються, є у вашої «половинки»?

Фото на анонс: Instagram @princeharry_2019_, @hrhduchessofcambridge_