Кейт Міддлтон носить одне пальто вже пять років, але завжди виглядає по-різному

1212

Кейт Міддлтон – не з тих дівчат, хто щотижня влаштовує шопінг. Герцогиня Кембриджська дуже дбайливо ставиться до одягу, і може ходити в одних речах кілька років. Наприклад, у дружини принца Вільяма є улюблені коричневі чоботи, які вона носить вже 10 років.

Читайте також:Модні повтори: улюблені сукні Кейт Міддлтон

А тепер в колекцію «улюбленців» додалося і синє пальто від Alexander McQueen. Днями вона блиснула в ньому Беркенхеде. Герцогиня разом з принцом Вільямом взяли участь у церемонії спуску на воду нового полярного дослідного судна, якому дали ім’я «Девід Аттенборо» — на честь знаменитого британського натураліста, який теж був присутній на заході.

Принц Уильям и Кейт Миддлтон© Instagram @kensingtonroyal

Вперше Кетрін одягла його в 2014 році, коли вона здійснила поїздку в Нову Зеландію. Через два роки герцогиня знову віддала перевагу цьому пальто: Кейт з’явилася в ньому на заході повітряної авіації. Герцогиня тільки змінює туфлі, жіночі, також доповнює образ з допомогою брошки або капелюшки.

Кейт Миддлтон в любимом пальто от Alexander McQueen© Instagram @the_mountbatten_windsors

Цього разу образ герцогині Кембриджської завершили сині замшеві туфлі на невисокому каблуці від Emmy London Josie Block, клатч Asprey London 1781 Pochette, а також сережки від Mappin and Webb Empress.

© Instagram @kensingtonroyal
Кейт Миддлтон в любимом пальто от Alexander McQueen© Instagram @the_mountbatten_windsors

Синє пальто – не єдине в гардеробі Кейт Міддлтон, яке воліє дружина принца Вільяма. У герцогині є і картате пальто теж від Alexander McQueen, яке зшили за її мірками.

© Instagram @katemiddletonphotos
Кейт Миддлтон в пальто от Alexander McQueen© Instagram @royal.addicted

Вперше вона вийшла у ньому 30 листопада 2012 року, коли здійснить візит в університет St Andrew’s. Після вона одягла його 25 грудня 2013 року на різдвяний обід і, нарешті, в січні цього року на відкритті музею V&A.

Фото на анонс: Instagram @royalsofcambridgeandsussex