Кейт Міддлтон страждає від алергії… заради дітей

2296

Кінний спорт – один з улюблених захоплень в англійській королівській родині. Королева Єлизавета в години дозвілля їздить верхи, принци Вільям і Гаррі щороку грають у поло, яке є улюбленою забавою у їх титулованого папи. А життя Зари Філліпс і зовсім пов’язана з кінним спортом – внучка королеви перетворила це в свою професію.

Читайте також:Онука Єлизавети II повернулася до змагань через новонародженої дочки

Принц Вільям вже з дитинства їздив верхи. Щоправда, спочатку на поні.

© Instagram @hellomagus

Любов до конячкам переймають і діти Кембриджів. Вони беруть уроки верхової їзди у Віндзорському парку. Поні для цієї мети принцу Джорджу і принцесі Шарлотті надає їх тітка – Зара Філліпс.

© Instagram @newsroyal2

Читайте також:Однорічної дочки Рити Дакоти подарували… конячку

А ось Кейт Міддлтон верхи ніколи не бачили. Не вміє? Навряд чи, адже за довгі роки в статусі дівчата принца Вільяма, а тепер і його дружини вона могла б опанувати це мистецтво. Справа в тому, що герцогиня Кембриджська страждає алергією на шерсть коні. У побуті це називають «алергією на коня». Лупа коні входить до числа одного з сильних алергенів. Деякі з її симптомів включають в себе:

  • сльозяться очі,
  • нежить,
  • чхання,
  • закладений ніс.

Також алергія проявляється у вигляді бронхіальної астми (сухий кашель, утруднене дихання, задишка, хрипи в грудній клітці). Непросто доводиться Кейт Міддлтон… В деяких випадках алергія може викликати і набряк Квінке.

Як зазначають західні видання, один з призерів Паралімпійських ігор Лі Пірсон на прийом у Букінгемському палаці раніше цікавився, чи буде Кейт Міддлтон займатися верховою спортом. Пірсон згадує:

Кейт сказала, що вона вчиться кататися, тому я запропонував їй уроки.

© Instagram @keepingupwith_katemiddelton, @show_halter

Спортсмену натякнули, що у герцогині алергія, і з цієї причини вона не може довго знаходиться поруч з кіньми. Однак Кейт Міддлтон заохочує прагнення своїх дітей навчитися верховій їзді. Хоча їй при цьому доводиться запасатися антигістамінними засобами, щоб перебувати поруч з малюками під час уроків.

Фото на анонс: pinterest.ru, Instagram @popsugar, @european_royal_families_2019, @the_mountbatten_windsors, @the.duchess.diaries, pinterest.ru