Кейт Міддлтон повторила чорно-білий образ Меган Маркл: кому більше пасує?

1282

Кейт Міддлтон відвідала щорічний турнір з тенісу в Уїмблдоні. Герцогиня є прихильницею цього виду спорту і намагається не пропускати це знакова подія. Цього разу дружина принца Вільяма приїхала в самоті (торік, нагадаємо, вона спостерігала за грою разом з Меган Маркл).

© Instagram @newbyteas

Детальніше:Тільки дівчатка: Кейт Міддлтон і Меган Маркл на фіналі Вімблдону

Для нинішнього виходу в світ Кейт Міддлтон вибрала образ з двох відтінків – чорного і білого: сукня з гудзиками та поясом-бантом від свого улюбленого дизайнера Alexander McQueen, туфлі Piper на стійкому каблуці. Герцогиня Кембриджська вирішила вибрати досить великі сережки від бренду Catherine Zoraida Fern – цей аксесуар із золота був виконаний у вигляді лаврової гілки.

© Instagram @royals.fabfour, @quiencom
© Instagram @duchessonabudget19

Чорно-білий образ видався доречним для виходу в світ і Меган Маркл. Це було в 2018 році на Royal Ascot. Той день виявився для герцогині Сассекской особливим – вона дебютувала на королівських перегонах у якості дружини принца Гаррі. На обраниці молодшого сина леді Діани було плаття її улюбленого бренду Givenchy і капелюшок, створена Philip Treacy, а також чорні класичні туфлі-човники.

© harpersbazaar.com

Уважні Інтернет-користувачі відзначили, що образ Маркл 2018 року співпадає з тим, що днями вибрала Кейт Міддлтон – схоже плаття сорочкового крою і чорно-біла гама. Обидві герцогині в різний час підкреслювали талію чорним поясом.

Втім, чорно-біла гама улюблена й іншими представницями англійської королівської родини. У схожих образах раніше виходили в світ принцеси Ганна і Діана.

© Instagram @princessdianakatemeghan

До речі, схожий наряд днями продемонструвала і відома російська актриса Світлана Ходченкова. У чорно-білому образі вона відвідала прем’єру фільму Люка Бессона «Анна». Порівняйте:

© Instagram @svetlana_khodchenkova, @uk.monarchy

А що стосується модного битви між двома найпопулярнішими герцогинями, в Мережі є чимало фотоколажів про те, які фешн-збіги були в різні роки у Кейт Міддлтон і Меган Маркл.

Чий стиль вам більше подобається – Кейт Міддлтон або Меган Маркл?

© Instagram @royalfamily.world
Фото на анонс: Instagram @royal_diva_kate, @royal_drawings19