Кирило Сафонов розповів про своє декретній відпустці

841

46-річний Кирило Сафонов нещодавно став батьком чудового малюка з рідкісним ім’ям Леон. Його дружина, співачка Саша Савельєва, з якою він нещодавно відзначив олов’яну весілля, вперше стала мамою, а у Кирила є доросла дочка Анастасія (24). Дівчина зараз живе в Америці.

Читайте також:Кирило Сафонов поділився знімком з обома дітьми і… розсекретив ім’я сина!

Незважаючи на те, що знамениті подружжя максимально довго приховували сам факт вагітності Олександри і після народження сина також витримали паузу, зараз щасливий батько з радістю ділиться новинами про малюка, хоч поки і не показує його обличчя.

© Instagram @kirill_safonov

Днями Сафонов поговорив з головним редактором журналу Hello Світланою Бондарчук і поділився цікавими сімейними подробицями. Наприклад розповів про те, що вирішив взяти декретну відпустку, а також поділився улюбленим радою по вихованню дітей.

Актор із задоволенням говорить про своїх дітей і зізнається, що старша дочка перебуває в абсолютному захваті від молодшого братика. Хоча, за словами зоряного батька, вони все ще не до кінця усвідомили, що у них тепер малюк. Щоб допомогти дружині і не пропустити важливі і зворушливі моменти дитинства Леона, Сафонов прийняв рішення взяти невеликий тайм-аут і піти в декретну відпустку.

© Instagram @kirill_safonov @anastasiasaf

Я думаю, це відбувається тому, що сучасні батьки можуть собі це дозволити. Зараз багато людей які відбулися, які можуть сказати: «Сьогодні не піду на роботу, піду гуляти з дитиною». Все-таки якесь внутрішнє напруження спало, – вважає патріарх Кирило.

Також молодий батько розповів про відмінності між батьківством в 20 років і в більш зрілому віці.

Кирилл Сафонов со старшей дочкой АнастасиейКирило Сафонов зі старшою донькою Анастасією © Instagram @kirill_safonov

У 21 рік це була така радість для мене, тепло і любов. Я думаю, що і донька не була обділена моєю любов’ю. Але на цей раз я не даремно використовую тег в Instagram — #яжбать. Я стежу за дитиною, я допомагаю Саші чим можу — переодягаю, пеленаю… В моєму житті сім’я займає дуже велике місце, що визначає. Моя маленька сім’я, моя велика сім’я — заради цього, напевно, я все життя і роблю.

Наостанок, актор поділився ключовим правилом, яким він користується у вихованні дітей.

© Instagram @kirill_safonov

Я якось давно почув фразу, яка мені дуже сподобалася: «Дітей не треба виховувати. Виховуй себе, діти просто візьмуть з тебе приклад». Це ключове правило, яким я керуюся. Дитина пізнає світ, зчитуючи інформацію з батьків, – впевнений Сафонов.

© Instagram @kirill_safonov

До речі, ще один зоряний батько, який вирішив підтримати дружину і піти разом в декрет – Сергій Безруков. Багатодітний батько також з гордістю зізнався, що сам приймав пологи у дружини, Ганни Матісона. Нагадаємо, що зіркове подружжя виховує двох чудових дітей, дочку Марію, якій в липні виповниться 3 роки, і сина Степана, якому всього 7 місяців.

Фото на анонс: © Instagram @kirill_safonov, @sasha_savelieva