Коли всі в зборі: Віра Брежнєва показала веселе відео з усією своєю родиною

649

37-річна Віра Брежнєва – одна з найпопулярніших співачок на вітчизняній естраді. Але, незважаючи на розписаний на місяці вперед графік гастролей і постійні зйомки, артистка не забуває і про своїх дітей., 18-річної Софії та 9-річної Сари, а також про своєї улюбленої сім’ї.

Днями вона виклала дуже забавний відеоролик, на якому все велике сімейство позує перед камерою, а для самих терплячих в кінці є невеликий смішний сюрприз:

Люди, любіть один одного 💚 — підписала відео співачка.

View this post on Instagram

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa) on Jul 8, 2019 at 9:22am PDT

Шанувальники артистки розсипалися в компліментах, а найуважніші оцінили кінцівку:

Сім’я-це диво і райська казка.Надійність,опора.прагнення, успіх і прекрасний дитячий радісний сміх!!!💋💞❤️

Вірочка з святом! Обожнюю і люблю ці слова! Щастя величезного, і захисту неба для твоєї родини і всіх сімей на нашій планеті! 👍👍👍💞💞💞💜💜💜🙏🙏🙏😘😘😘

100 раз переглянула 😍

Відомо, що у Віри Брежнєвої є три сестри: Галина, яка вже давно живе в Греції, і близнюки Анастасія та Вікторія, які молодші Віри на два роки. Співачка в прекрасних стосунках з сестрами і намагається зустрічатися з ними і своєю мамою, Тамарою Галушкою, частіше.

© Instagram @sonyavkiperman

Нагадаємо, що Віра Брежнєва була у відносинах з Віталієм Войченком і народила від нього дочку Софію, пізніше вона вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, в цьому шлюбі народилася ще одна дочка Сара, якій в грудні виповниться 10 років. Зараз співачка заміжня за продюсером Костянтином Меладзе.

Віра Брежнєва з радістю ділиться з шанувальниками фотографіями дочок, особливо часто в її особистому блозі можна побачити кадри зі старшою донькою. Кожна фотографія приводить у захват шанувальників, так як чим дорослішою стає Соня, тим очевидніше, що вона дуже схожа на свою маму.

© Instagram @ververa

А нещодавно в її блозі з’явилося дуже цікаве відео з чоловіком, Контантином Меладзе. Варто відзначити, що їх спільні знімки на особистих сторінках з’являються дуже рідко, тому ці кадри особливо радують шанувальників.

View this post on Instagram

A post shared by Vera Brezhneva (@ververa) on Jul 2, 2019 at 9:00am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки.