Принцеса Євгенія опублікувала зворушливий фільм з весілля до першої річниці

717
© Instagram @princesseugenie

12 жовтня 2018 року принцеса Євгенія обмінялася клятвами перед вівтарем зі своїм коханим Джеком Бруксбэнком. Церемонія пройшла в каплиці Святого Георгія у Віндзорі, і на ній були присутні 850. Пара традиційно прокотилася на кареті по місту, а потім відправилася на прийом до Єлизаветі II. З того моменту пройшов рівно рік. На честь першої річниці весілля принцеса Йоркська опублікувала зворушливий міні-фільм.

© Instagram @princesseugenie

Це був найбільший день у моєму житті … назавжди і навіки! З нашою першою датою, мій Джек! – підписала вона.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on Oct 12, 2019 at 1:16am PDT

Інтернет-користувачі не змогли стримати сліз радості після перегляду цього зворушливого відео. У коментарях до посту вони привітали подружжя з важливою подією в їхньому житті:

Це була моя найулюбленіша з усіх королівських весіль.

© Instagram @princesseugenie

Вітаю вас двох! Вам обом так пощастило, і ваше весілля була такою захоплюючою і чарівною.

Неймовірно гарне відео! Ви чудові.

© Instagram @princesseugenie

Красотища!

Така гарна і щира весілля.

Зазначимо, що принцеса Євгенія відповідально підійшла до вибору вінчального вбрання. Вона хотіла, щоб сукня не тільки розкішно виглядало, але і несла соціальну значимість. Королівська особа звернулася до дизайнерам Peter Pilotto і Christopher De Vos, щоб ті створили щось особливе. Кутюр’є створили жіночна сукня з відкритою спиною і пишним бантом, яке не стало приховувати шрам на спині принцеси. У 12-річному віці Євгена перенесла важку операцію з виправлення сколіозу, і зараз вона підтримує всіх, хто теж зіткнувся з цією проблемою. Образ доповнила тіара-кокошник з смарагдами, яка належить її бабусі, королеві Єлизаветі II.

© Instagram @princesseugenie

До речі, принцеса Євгенія — не єдина з королівської родини, хто вийшов заміж в 2018 році. Узами шлюбу в травні того ж року зв’язали себе принц Гаррі і Меган Маркл. Їх церемонія теж пройшла в каплиці Святого Георгія у Віндзорі і стала однією з найбільш обговорюваних подій року. Після весілля принцеси Євгенії герцоги Сассекские оголосили про те, що чекають дитину. А в травні цього року Меган народила принцу сина.

Фото на анонс: особистий блог зірки, @evokedotie