Колір настрою чорний: Ані Лорак і Тетяна Терешина блищали з доньками на премії МУЗ ТБ-2019

1282

Вчора ввечері в столиці відгриміло гучне світський захід — 17-я національна музична премія Муз-ТВ, яка щорічно проходить на початку літа. На червоній доріжці сяяли практично всі зірки нашого шоу-бізнесу, а деякі зіркові матусі прийшли на свято разом зі своїми спадкоємицями і вибрали улюблений багатьма стиль family look.

Читайте також:Сімейний family look: зіркові мами і діти в схожих образах

40-річна Ані Лорак і її чарівна дочка Софія, якій днями виповниться 8 років, привернули загальну увагу шанувальників, з’явившись на червоній доріжці в розкішних чорних сукнях. Співачка обрала вбрання зі сміливим декольте і відкритими плечима, а її дочка блищала в сукні з казковим пухнастим корсажем.

З моєю маленькою принцесою на #премиямузтв2019, — підписала вона зворушливий кадр у своєму особистому блозі.

© baby.ru
© Instagram @muztv

Читайте також:Мамина принцеса: дочка Ані Лорак зростає її точною копією

Шанувальники поспішають залишити щирі компліменти улюбленій співачці і її чудовою доньці, а також відзначають, що підросла Софія — копія своєї знаменитої мами.

Ви були найкрасивішими на доріжці! Справжні принцеси!

Софія мамина дочка) дуже на вас схожа, така ж красива і усмішка чудова!

Ви прекрасні))) прям готичні принцеси! Погляд не відвести!

До речі, Ані Лорак не залишилася без призів і стала переможницею в номінації «краще концертне шоу».

© Instagram @muztv

40-річна співачка Тетяна Терешина залишила 4-місячного сина Арсенія будинку, а на червоній доріжці Муз-ТВ блищала в компанії своєї дочки Аріс (5). Знаменитість також віддала перевагу стилю family look і вибрала для себе і Аріс стильні вбрання від дизайнера Міли Юраковой.

© baby.ru, Instagram @tanya_tereshina

Читайте також:Весільний family look: Тетяна Терешина з донькою

До речі, на червоній доріжці Аріс зустрілася зі своїм хрещеним батьком, колегою і близьким другом Терешиної Митею Фоміним. Співачка з радістю поділилася в особистому блозі серією знімків і розповіла, що вони з малятком не залишилися до кінця і премію оглядали вже вдома, по телевізору.

Також Тетяна зізналася, що Аріс — велика фанатка Діми Білана і мріє зустрітися з ним на червоній доріжці. Шанувальники сподіваються, що довгоочікувана зустріч все-таки відбулася, і чекають від Тетяни нових фотографій.

Аріс хвилюється перед зустріччю з Дімою Біланом)). Головне щоб він не пронісся повз нас )), а то вона не переживе!))

View this post on Instagram

A post shared by Tanya Тегеѕһіпа (@tanya_tereshina) on Jun 7, 2019 at 2:07pm PDT

Читайте також:Джинсовий family look: Жасмин з донькою виглядають, як сестри

Нагадаємо, що Аріс народилася в першому шлюбі співачки з телеведучим Славою Нікітіним, з яким вона розлучилася в 2015 році. Минулого літа стало відомо, що Тетяна знову чекає дитину, а восени вона вийшла заміж вдруге. Її обранцем став бізнесмен Олег Курбатов. У січні цього року Тетяна і Олег стали батьками чудового малюка, якого назвали Арсенієм.

Чий family look вам сподобався більше?

Фото на анонс: Instagram @muztv