Команда жовтих дождевичках: Галина Юдашкіна одягла синів у стилі family look

722

29-річна Галина Юдашкіна – щаслива матуся двох синів: 3-річного Анатолія і однорічного Аркадія, яких виховує разом з чоловіком, бізнесменом Петром Максаковым. Дітвора – джерело радості і для дідуся з бабусею, батьків Галини – Валентина та Марини Юдашкиных.

Нещодавно Галина з родиною – чоловіком та синами переїхала в Гонконг на довгий час. Юдашкіна продовжує активно ділитися новинами, а зовсім нещодавно на своїй сторінці вона підняла важливу тему виховання дітей. Зіркова матуся вирішила поміркувати: чому діти в Китаї майже на все спокійно реагують, в той час як маленькі Толя і Аркаша влаштовують істерики при будь-якій зручній можливості:

За кілька тижнів тут, я чітко бачу різницю у вихованні дітей азіатських і європейських. Мої по кожному приводу на підлогу в істериці( знаю про вік 3х років, але у мене і Аркаша майстер), мої ракета яка ніколи не стоїть на місці, за кілька хвилин набридає все і швидко переключаться на інший, тут же діти можуть годинами розгадувати загадки, грати в конструктори і без крику, спокійно посидіти поки мама на шопінг.

© Instagram @marinayudashkina

Галина разом з дітьми і чоловіком весело проводять на новому місці: ось і сьогодні щаслива матуся опублікувала на своїй сторінці знімки з парку розваг. Саме миле в цих фотографіях те, що її сини одягнені в стилі family look: чорні футболки і шортики, стильні кросовочки і – найголовніше – милі жовті дождевички!

© Instagram @gyudashkina
© Instagram @gyudashkina

Шанувальники, як і завжди, залишають прекрасній родині теплі коментарі під постом:

Які вони прекрасні хлопчики у вас🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Які ви класні 😍😘

Хороші такі!!!❤️

До речі, цього літа Галина з мамою і синами насолоджувалася сімейним відпочинком на курортах Ізраїлю. Анатолій і Аркадій дуже підросли за це літо і стали головними зірочками особистого блогу їх знаменитої мами, а кожна фотографія з ними набирає десятки тисяч лайків.

Дети Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

Нагадаємо, що Анатолій і Аркадій з’явилися на світ у шлюбі Галини Юдашкиной і Петра Максакова, онук Народної артистки Росії Людмили Максаковою і правнука легендарного радянського посла в Америці Анатолія Добриніна. Зіркова пара набрала офіційний союз в 2014 році. А в червні 2015 року пара обвінчалася. На розкішній весіллі зібралися безліч знаменитих гостей, ведучим свята став Микола Басков.

Свадьбы Галины ЮдашкинойФото: Instagram @gyudashkina

Читайте також:

  • Галина Юдашкіна показала, як допомагає бабусі на грядках її молодший син
  • Одна особа: молодший син Галини Юдашкиной все більше стає схожий на знаменитого діда
  • Майбутня зірка? Галина Юдашкіна віддала 2-річного сина на курси акторської майстерності
Фото на анонс: Instagram @gyudashkina