Команда синхроністів: дружина Ігоря Ніколаєва поділилася забавним відео з донькою і чоловіком

505

59-річний Ігор Ніколаєв разом зі своєю дружиною, 37-річною Юлією Проскуряковою, виховує доньку Вероніку, якій цього року виповниться 4 роки. У своїх блогах зіркові батьки часто діляться умилительными фото і відео, головною героїнею яких стає їх спадкоємиця.

Дівчинка росте дуже артистичним і чарівним дитиною: вона любить співати, танцювати, кататися на велосипеді і ліпити з пластиліну. У своєму особистому блозі Ігор Ніколаєв нещодавно показав, як дочка намагалася зліпити його скульптуру.

З РАНКУ РАНІШЕ!) Скульптор Вероніка ліпить тата з пластиліну. Вирішила почати з вуха👂😂❤️!)) – написав композитор під відео.

View this post on Instagram

A post shared by Ігор Ніколаєв/Igor Nikolaev (@igor_nikolaev_music) on Sep 9, 2019 at 1:23am PDT

А вчора відеоролик, на якій присутні всі члени щасливого сімейства, опублікувала на своїй сторінці Юлія Проскурякова: на ньому батьки разом з донькою танцюють на березі Ризької затоки, причому під кінець у них виходить це робити дуже синхронно, повторюючи за рухами Ніки.

Команда синхроністів:Ігор, Юля та Вероніка!Сімейний синхрон, він важкий самий😂😉– підписала відео Проскурякова.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Sep 12, 2019 at 11:27am PDT

Шанувальники подарували Юлію за заряд хорошого настрою і написали безліч теплих слів у коментарях:

Як у вас гарно виходить! Пора на сцену виходити. Чудове тріо вийде! Вся сім’я музична)

Вероніка найголовніший синхроніст!👍😉Вже краще мами з татом розбирається в цьому питанні!😂Ось вже і сімейне тріо- «Ігор,Юля,Вероніка»!👍Такі класні і позитивні!Завжди приємно дивитися на Вашу прекрасну сім’ю!😘💕🌸💕🌸💕👏👏👍

Юлечка, як же я обожнюю Вашу родину! Ви такі суперські, завжди приємно дивитися на Вас! Найкраща сім’я, щастя Вам і здоров’я! 🙏🙏🙏

До речі, навесні у спільному з дружиною інтерв’ю журналу StarHit Миколаїв відверто розповів про те, чому Ніка не відвідує дитячий садок.

Ми обговорювали цей момент. Зрозуміло, що Ніка потребу в спілкуванні з ровесниками. Але у випадку з садком проблема елементарно здоров’я. Ні для кого не секрет, що малюк три дні в місяць ходить в групу, а решту часу просто хворіє. Нереально влитися в дитячий соціум і не принести звідти застуду або щось ще. Дитину можна підготувати до школи іншими способами. Якщо треба буде підтягнути до першого класу, віддамо на підготовчі курси. Але раніше не бачу сенсу! – впевнений зоряний батько

Відомо, що Ніка, незважаючи на юний вік, робить перші успіхи у вивченні англійської мови. З дівчинкою займається няня — носій англійської мови, яка не говорить по-російськи, тому дівчинка розмовляє з нею тільки по-англійськи.

© Instagram @uliaveronika

Нещодавно в особистому блозі відомої мами навіть з’явився ролик, в якому їх з Ігорем довговолоса дочка виспівує пісню англійською мовою:

Доброго ранку, лохматики і їх батьки😂😉!!!🙌🏻 – підписала кадри Юлія.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Aug 19, 2019 at 10:06pm PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки

Як вкласти дитину спати вчасно

4-27-2021



Сон життєво важливий для росту, здоров’я і розвитку дитини. Однак змусити дітей заснути не завжди легко, і у більшості батьків виникають проблеми, як вкласти дитину спати. Зверніться за посиланням https://sonmalysha.ru/glavnaya та отримайте консультацію від фахівця.

Дітям потрібно більше сну, ніж дорослим, але часто вони щосили борються з бажанням заснути. Ви це розумієте тільки після того як вже 5 разів подоткнули ковдру, а дитина наполегливо відкриває очі, і так може тривати півночі.

Ми зібрали шість порад, які допоможуть вашій дитині спати міцніше і довше щоночі.

Завжди лягайте спати в один час
Встановлений розпорядок дня може зменшити у дитини стрес, викликаний необхідністю лягати спати. Вечір потрібно будувати так, щоб допомогти дітям підготуватися до сну. Передбачте кілька кроків, таких як приглушення світла в будинку, тепла ванна, надягання піжами, казка на ніч або спокійна, розслаблююча музика. Всі діти різні: важливо, щоб ви побудували розпорядок дня, який підходить саме вашій родині, і дотримувалися його.

Задайте час сну
В ідеалі дитина щодня повинна засипати і прокидатися приблизно в один і той же час з різницею не більше 1-2 годин, щоб налаштувати свої природні біологічні годинник. Занадто часта зміна цього часу може мати негативні наслідки для вашої дитини: наприклад, зміна часових поясів виснажує його енергію, тому дитина вередує і гірше засинає.

Створіть сприятливі умови для сну
Дитяча спальня повинна бути місцем, прекрасно адаптованим для сну, з ідеальним освітленням і рівнем шуму, які сприяли б безтурботному засипанню. У спальні дитина повинна відчувати, що йому нічого не загрожує, це повинен бути тихий, прохолодний затемнений куточок житла, а якщо ваша дитина боїться темряви, встановіть в його спальні невеликий нічник. Усунення з спальні таких відволікаючих факторів, як ноутбук або iPad за годину до сну також допоможе дитині швидше відправитися спати, в той час як підсвічування, що виходить від цих пристроїв, може змусити мозок вважати, що йому необхідно не спати.

Правильне харчування
Якщо ваша дитина переїла або недоїла перед сном, це може викликати у нього дискомфорт і занепокоєння. Найкраще за 3 години до сну як слід повечеряти, а перед сном злегка перекусити, якщо виникне відчуття голоду. Ми радимо давати дитині перед сном продукти з високим вмістом білка або клітковини: горіхи, хумус, грецький йогурт, яйця або ягоди, — але при цьому слід уникати цукру і кофеїну.

Не забудьте про гімнастику
Фізичні вправи корисні не тільки для здоров’я вашої дитини, його серцево-судинної системи і контролю ваги, але і для сну. Дослідження показали, що діти, які регулярно займаються фізичними вправами, засинають швидше і сплять довше, ніж діти, які ведуть неактивний спосіб життя. Виділіть час для ігор і вправ не менше ніж за 2 години до сну, інакше ваші малюки перезбудяться, і їх буде важче заспокоїти.

Висипається вам дитина?
Кількість сну, необхідне дитині, залежить від його індивідуальних потреб і віку. Тому важливо враховувати рекомендації, що стосуються дитячого сну, у міру дорослішання дитини.