Копія тато: Євген Плющенко показав рідкісне фото старшого сина Єгора

1342

Інтернет-користувачі вже давно асоціюють Євгена Плющенка з Яною Рудковською. Подружжя разом уже близько десяти років. У них є спільний син Олександр, якого вони ласкаво називають Гном Гномыч, а також діти від попередніх стосунків: у Яни двоє дорослих синів, Микола і Андрій, а у Євгена – син Єгор. Сьогодні хлопчикові виповнилося 13 років. На честь цієї події зоряний батько опублікував в соцмережах рідкісне фото змужнілого спадкоємця.

Синуля, Єгор, з днем народження! Будь щасливий і здоровий, я тебе дуже люблю! – написав фігурист під знімком.

Старший сын Евгения Плющенко - Егор© Instagram @plushenkoofficial

Єгор зачарував шанувальників не тільки своєю зовнішністю, але і кількістю медалей. Відразу видно, хлопчик, як і його батько, зростає чемпіоном! У коментарях користувачі Мережі написали:

Як схожий на тата, тільки темненький.

Ооооо з днем народження!!!! Побільше історій Єгора постите плз!!!

Так і Єгор з медалями! Рости і завойовуй Світ як тато і твій братик Саша!

Старший сын Евгения Плющенко копия папа© Instagram @plushenkoofficial

До речі, в соцмережах молодшого брата Олександра теж з’явився знімок з іменинником.

Єгор, братик, з днем народження! Ми тебе дуже любимо і бажаємо щастя і здоров’я і здійснення всіх твоїх мрій! ❤️🎈🎈🎈 – написав Саша Плющенко.

Сыновья Евгения Плющенко © Instagram @gnomgnomych

Нагадаємо, що Єгор народився у Євгена у першому шлюбі з Марією Єрмак. Під час розлучення судом було прийнято рішення дати хлопчикові прізвище матері. Саме тому Єгор не Плющенко, а Єрмак. Кілька років олімпійський чемпіон боровся за право брати участь у вихованні хлопчика, і тепер, коли Єгор підріс, зірковий татусь частіше бачиться з ним.

Евгений Плющенко с сыновьями© Instagram @plushenkoofficial

Яна Рудковська зуміла сформувати хороші стосунки з сином чоловіка від першого шлюбу. Більш того, подружжя вирішило продати деяку нерухомість, щоб побудувати на території заміського будинку в Санкт-Петербурзі гостьовий котедж, де б могли жити родичі та друзі пари.

© Instagram @rudkovskayaofficial

Продали частину нерухомості в Санкт-Петербурзі, оскільки рідко там буваємо. Залишили тільки заміський будинок. У нас велика родина — четверо дітей на двох, тому гостьовий будинок був необхідний, щоб мої батьки, близькі Жені (в тому числі і його старший син Єгор) з комфортом могли у нас розміститися. Плюс у нас періодично гостюють друзі та ділові партнери Жені з Японії і його вихованці академії «Ангели Плющенка», – говорила Рудковська в інтерв’ю.

Яна Рудковська та Євген Плющенко одружилися у вересні 2009 року. У січні 2013 у них народився син Сашко. Гном Гномыч пішов по стопах батька і теж став фігуристом. Хлопчик вже перемагає на міжнародних конкурсах.

Евгений Плющенко с семьей© Instagram @plushenkoofficial
Фото на анонс: особистий блог зірки