Копія тато: Іван Ургант показав нове фото доньки на честь її дня народження

1471

Іван Ургант — мабуть, один з самих таємничих российсчких телеведучих. Про свою сім’ю він говорить неохоче, а на прямі запитання журналістів завжди жартує.

Відомо, що він виховує трьох дочок. Старша, Еріка, — дочка Наталії Кікнадзе від першого шлюбу з грузинським бізнесменом, але ставиться до неї Іван як до рідної. У минулому році він відправив вчитися її в Лондон. Середня — 11-річна Ніна — вже школярка, вона пішла в четвертий клас столичної школи «Золотий перетин». Молодша — Валерія — поки ходить в садок. Сьогодні вона святкує свій четвертий день народження. З цієї нагоди щасливий батько опублікував знімок, на якому зображена дівчинка.

I❤️4, — лаконічно підписав кадр телеведучий.

Иван УргантФото: Instagram @urgantcom

Шанувальники відзначили неймовірну схожість дівчинки зі своїм знаменитим батьком. Але потрібно відзначити, що Іван та його дружина Наталя дуже схожі між собою. Так що, сказати з упевненістю, що Валерія — батькова дочка, напевно, буде неправильно. До речі, сам Іван у своїй передачі на Першому каналі ділився: молодша спадкоємиця перевершує його в спорті. Вона вже впевнено стоїть на гірських лижах, в той час як сам Ургант поки «ледве тримається на них».

Дочки Ивана УргантаФото: Instagram @urgantcom
Дочки Ивана Урганта похожи на папуФото: Instagram @urgantcom

Шанувальники також зауважують, що з кожним роком молодша дочка Івана Урганта все більше схожа на свою легендарну прабабу – зірку «Білоруського вокзалу», актрису Ніну Ургант (в честь якій дали ім’я середньої дочки). Той же високий лоб, форма бровнй і губ, розріз очей, овал обличчя і вдумливий погляд.

Младшая дочка Ивана Урганта похожа на его бабушку, Нину УргантФото: Instagram @urgantcom, @retro_fm

Урганты часто подорожують. Разом з дочками Наталія та Іван об’їхали добру половину Європи на велосипедах. Наталія після народження третьої дитини швидко прийшла у форму і з великою радістю підтримує всі спортивні починання чоловіка. На останньому фото, яким поділився Ургант в своєму блозі, Наталя Кікнадзе виглядає юною дівчинкою.

Иван Ургант и Наталья КикнадзеФото: Instagram @urgantcom

Історія кохання Наталії та Івана схожа на казку. Вони познайомилися ще в школі, вчилися в одному класі. Ургант був закоханий в однокласницю з ранніх років, але тоді вона не відповідала йому взаємністю. Після закінчення школи їх дороги розійшлися. Вони зустрілися вже дорослими людьми. У Івана за плечима був невдалий шлюб, тривалі відносини з теле — і радіоведучої Тетяною Геворкян. Наталія розлучилася зі своїм першим чоловіком і займалася вихованням двох дітей — сина і дочки. Уже будучи дорослими людьми, вони зрозуміли, що закохані, і одружилися.

Читайте також:

  • Наше літо: Іван Ургант поділився кадром з трьома доньками
  • 11-річна донька Івана Урганта стала ще більше схожа на тата
  • Копія тато: Іван Ургант показав рідкісне фото молодшої дочки Валерії
Фото на анонс: Instagram @urgantcom