Як схожі: Крістіна Орбакайте поділилася знімком з чоловіком і донькою

786

48-річна Крістіна Орбакайте – успішна співачка, актриса і багатодітна мама. У неї є двоє синів: старшого Микиту (27) вона народила у відносинах з Володимиром Пресняковим, а молодшого Дені (20) – від бізнесмена Руслана Байсарова. Також співачка виховує доньку Клавдію, яка народилася у шлюбі з нинішнім чоловіком Михайлом Земцовим.

У старшого сина артистки вже своя сім’я. У 2017 році вона одружився на Олені Краснової. Про Дені практично немає ніякої інформації. Відомо лише, що в 2014 році він пройшов курс молодого бійця в Чечні, а через рік вступив на підготовчі курси в Оксфордський університет. Найчастіше зіркова мама розповідає в соцмережах про свою дочку.

© Instagram @orbakaite_k

Судячи з усього, в музичній сім’ї народжуються тільки музичні діти, проте Клавдія пішла далі: нещодавно зіркова мама виклала відео, на якому її дочка виконує пісню… іспанською мовою!

Коли гарний настрій, душа співає по-іспанськи! – підписала ролик співачка.

View this post on Instagram

A post shared by KRISTINA ORBAKAITE (@orbakaite_k) on Aug 9, 2019 at 3:16am PDT

А вчора в особистому блозі співачки з’явився знімок з чоловіком і дочкою, причому багато шанувальники відзначають, наскільки схожі всі члени сім’ї між собою.

Неділя — день сімейний! – підписала знімок співачка.

© Instagram @orbakaite_k

Читачі особистого блогу навперебій почали залишати теплі коментарі, відзначаючи подібність родичів:

Ви так схожі один на одного, просто ідилія, щастя вам ❤️

Красива щаслива сім’я!!!!!⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Дуже схожі!!!

Як ви підходите один одному! Ідеальна пара😍

Клава росте дуже активною і харизматичною дівчинкою: вона захоплюється балетом, любить малювати і вивчає англійську. Проте танці – не єдиний вид фізичної активності в житті дитини. Маля не проти і побоксувати. В її особистому блозі в соцмережах не так давно з’явилося відео, на якому він нещадно б’є грушу.

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Zemtsova (@claudiazemtsova) on Mar 20, 2019 at 8:02am PDT

До речі, перед Новим роком Клавдія вперше побувала у Великому театрі. Зіркова мама відвела доньку на знамениту у всьому світі, класичну постановку балету «Лускунчик». Дівчинка, захоплена балетним мистецтвом, залишилася в захваті від казкового подання і можливо тепер у неї з’явилася мрія – виступити на легендарній сцені і підкорити публіку.

© Instagram @orbakaite_k, @alla_orfey

Зазначимо, що Крістіна Орбакайте разом зі всієї своє родиною переїхала до США. За повідомленнями ЗМІ, співачка придбала там нерухомість і підшукала для спадкоємиці школу. Як писали деякі джерела, живе зіркова сім’я в Нью-Йорку.

© Instagram @claudiazemtsova

Читайте також:

  • Крістіна Орбакайте розповіла, чому завела дітям сторінки в соцмережах
  • Дочка Христини Орбакайте піде в перший клас в Америці
  • Сім’я в зборі: Крістіна Орбакайте насолоджується сніданком з усіма дітьми
Фото на анонс: © Instagram @orbakaite_k