Королівські скачки в Аскоті: найсмішніше «селфи» Єлизавети II

529

Днями в Аскоті стартували Королівські скачки. Відкрила їх, за традицією, королева Єлизавета II. Кожен рік там збирається понад 300 тисяч гостей, і її Величність, звичайно, регулярно відвідує цей захід, який з рангу спортивних вже давно перейшов у світське.

Пару днів тому в одній із соціальних мереж власника скаковой коні з’явилося фото усміхненої Королеви. Воно набрало величезну кількість лайків і миттю розлетілася по Мережі. Знімок тут же виклав офіційний акаунт телеканалу ITV Racing, висвітлює даний захід. На фото голова британської монархії виглядає так, як ніби сама взяла в руки телефон і сказала «Cheese!» самій собі.

Instagram @itvracing

До речі, не тільки журналіст розсмішив королеву, але і її чоловік старшої внучки Зари ФілліпсМайк Тіндалл.

Вітаючи главу британської монархії, Тіндалла зняв свій циліндр і витяг з нього… Ні, не білого кролика або червоний шарф фокусника. Це був мініатюрний циліндр.

Це шоколадний циліндр, який я взяв додому для своєї дочки Мії, – пояснив двічі батько. – Мені дали його під час ланчу, але зберігати в кишені не дуже зручно, тому я вирішив покласти солодкість в циліндр

View this post on Instagram

A post shared by ITV Racing (@itvracing) on Jun 18, 2019 at 6:28am PDT

Фокус викликав сміх не тільки у королеви: розсміялися принцеса Беатріс і графиня Вессекська. А сміхотуха Кейт Міддлтон взагалі довго не могла стримати сміх. Правда, можливо, з іншого приводу.

View this post on Instagram

A post shared by Cambridges & Sussex Updates (@cambridges_sussexupdates) on Jun 18, 2019 at 11:15 PDT

Нагадаємо, нещодавно королева Єлизавета II вдруге за рік приймала поздоровлення в честь свого 93-річчя. Чому знову? Справа в тому, що дата народження глави британської монархії – 21 квітня. Однак весняне свято проходить у колі рідних, а нинішній – для всієї країни.

Читайте також:В честь дня народження королеви: 7 яскравих епізодів з урочистих парадів різних років

© Instagram @royal.house.of.windsor

Пояснюємо: справа в тому, що у XVIII столітті король Георг II вирішив перенести парад на честь свого дня народження з 10 листопада на літній день, щоб негода не могла перешкодити урочистої церемонії. З тієї пори британські монархи дотримувалися цієї традиції. Як зазначають західні видання, принц Чарльз, який з’явився на світ 14 листопада, також продовжить її, коли стане монархом.

Цікавий факт: для своїх підданих вона – Її Величність Королева Єлизавета II, але близькі звуть її зовсім інакше. У дитинстві, коли королева була зовсім маленькою і не могла вимовити своє ім’я, вона називала себе «Тиллабет», яке в підсумку перетворилося в «Лілібет». Це прізвисько з тих пір так і приліпилася до Королеви, тому члени сім’ї досі звуть Єлизавету II «Лілібет». Відомо, що діти принца Вільяма називають свою титуловану прабабусю Ген-Ген.

© Instagram @familia_real_britanica23
Фото на анонс: Instagram @theroyalfamily, @itvracing