Діти в дуеті: Марія Кожевнікова з молодшим сином виконали популярну дитячу пісеньку

634

Останні літні тижні Марія Кожевнікова разом з трьома синами, 5-річним Іваном, 4-річним Максимом і 2-річним Василем, провела на курортах Іспанії. Зоряне сімейство наслаждалось морем і сонцем і навіть побувало на риболовлі.

Раніше я любила пасивний відпочинок, лежак + море + книга була ідеальна формула, але чоловік запропонував складні рівняння з численними арифметичними діями. І тепер риболовлі, красиві села, площі, вулиці, океани, моря…скільки за ці дні пройдено км не злічити, — жартівливо розповіла Марія про іспанських канікулах.

© Instagram @mkozhevnikova

Читайте також:Марія Кожевнікова розповіла про домашнє прізвисько молодшого сина

Однак прийшов час повертатися додому, до буденних справ і обов’язків. У ці вихідні зіркова мама поділилася з шанувальниками зворушливим відеороликом, який був знятий в літаку на зворотному шляху додому. Марія разом з молодшим сином роздивляються в ілюмінаторі неймовірно красиві хмари і співають знамениту пісню Володимира Шаїнського «Хмари, білогриве конячки» з радянського мультфільму «Трям! Здрастуйте!».

Зараз модно записувати дуети:) Ми теж не залишилися осторонь! Отже, Василь Васильєв 2 роки 1 місяць і його мати, трохи старше, майже на 32 роки, репертуар навіяний …, ну Ви самі все зрозумієте. Як Вам наш експромт?! — підписала відео зіркова матуся.

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Aug 31, 2019 at 5:05am PDT

Шанувальники прийшли в захват від чудового дуету мами і сина і залишають щирі компліменти їх вокальним талантам:

Який гарний голос у вас, Маріє! І Vasenka такий зворушливий) концентроване мімімі)))))

Чудово співаєте, красивий голос, класний дует! Чекаємо хор братів Васильєвих)

Фантастичний дует! Співоча мама-це багатство для дітей! Ну і пасажирів цього рейсу теж)))

Читайте також:Зворушливо: Юлія Савічева присвятила доньці пісню

Марія з радістю ділиться в особистому блозі сімейними кадрами, однак поки воліє приховувати обличчя молодшого сина. Зате в інтерв’ю журналу «Теленеделя» актриса дуже зворушливо розповіла про молодшого сина.

Наш молодший Вася – такий мамин синочок… Що Ваня, що Максим з народження були самостійними, спокійно відпускали мене на роботу. А Васечка повністю залежить від мене, засмучується, коли я зникаю з поля його зору, скрізь мене шукає, кличе: «Мэмэ! Мэмэ!» – трошки на французький лад, з наголосом на останній склад. Або я хочу з ранку поспати трохи більше, ніж Васечка, так він знову починає мене кликати. І до чого ж прекрасно прокидатися від його голосу!

© Instagram @mkozhevnikova

До речі, днями знаменитість разом з чоловіком, бізнесменом Євгеном Васильєвим, зазначила 6-ю річницю весілля. На честь цієї радісної події Марія поділилася в особистому блозі рідкісним кадром з вінчання і пояснила, чому вони з чоловіком до цих пір не розписані офіційно.

Нам 6 років! Багато були здивовані моїм зізнанням, що ми з чоловіком не розписані. Так, це, дійсно, так! Незважаючи на те, що Женя мені зробив пропозицію ще в 2013 році, для мене було значущим виключно вінчання! Мені дуже хотілося, щоб наші діти народилися в вінчаному шлюбі. Що стосується реєстрації, конкретно штамп у паспорті мене не приваблює, а ось красиві весілля і розпис — так, і вона обов’язково у нас ще буде… хоча з трьома дітьми все складніше знайти час на все приємні клопоти і організацію. Як тільки це станеться, Ви першими дізнаєтесь, обіцяю, — пообіцяла передплатникам Кожевнікова.

Нагадаємо, що Марія Кожевнікова і бізнесмен Євген Васильєв повінчалися у Свято-Миколаївському соборі в Ніцці влітку 2013 року. На таїнстві були присутні лише рідні та близькі друзі пари.

© Instagram @mkozhevnikova
Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova