Красені-близнюки: Марія Шукшина поділилася з фотографією підросли синами

1859

52-річна актриса і щаслива мама Марія Шукшина вкрай рідко балує шанувальників фотографіями своїх синів-близнюків. Однак цього літа вперше за довгий час на її особистій сторінці з’явився знімок з 14-річними Фомою і Фокою з Іспанії:

Вивчивши іспанську мову, культуру цієї країни, усю історію, починаючи з Реконкісти, в інституті іноземних мов ім. Моріса Тореза, Іспанія стала для мене центром тяжіння, магнітом. Не відразу я потрапила сюди, але потрапивши, я об’їздила її всю вздовж і впоперек. А останні роки нам випало щастя стати щорічними гостями фестивалю російського кіно, — підписала фото з синами зірка.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Maria Shukshina (@shukshina_maria) on Jun 19, 2019 at 12:43am PDT

А сьогодні актриса знову опублікувала знімок, на якому зображена вона разом із спадкоємцями, дуже обрадувавши численних шанувальників. Раніше Шукшина зізнавалася, що причина відсутності фотографій з хлопчиками в тому, що вони просто не люблять фотографуватися.

Ми бадьорі, веселі… поки що… ))Всіх причетних з початком Навчального! З Богом!

View this post on Instagram

A post shared by ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Maria Shukshina (@shukshina_maria) on Sep 2, 2019 at 2:14am PDT

Прихильники залишилися в захваті від теплої сімейної фотографії, залишивши величезну кількість компліментів матусі і красеням-синам:

Красені!!! Шукшинские очі!!!🙏🌹❤️

Красені! Вітаю Хому і Фоку З Днем Знань та З Початком Навчального Року! Бажаю успіхів у навчанні!)🔔🔔💐💐

Красені Шукшины ! В добрий шлях !👏🏻👏🏻👏🏻♥️

Нагадаємо, Марія Шукшина — багатодітна мати: вона виховала чотирьох дітей. Батьком Фоми і Фоки є третій чоловік актриси — бізнесмен Борис Вишняков. У Марії також є дорослі дочка Анна і син Макар. У листопаді 2014 року Анна подарувала актрисі онука В’ячеслава, а в квітні 2018 року син Марк Адам народився у колишньої коханої Макара — Фреї Зільбер.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Maria Shukshina (@shukshina_maria) on Apr 30, 2019 at 1:33am PDT

Фото на анонс: Instagram @shukshina_maria