Мій улюблений первісток: Евеліна Бледанс показала рідкісні кадри зі старшим сином

586

Дивлячись на Евеліну Бледанс, неможливо повірити, що у неї вже є дорослий син. Сьогодні в сім’ї актриси справжнє свято — її первісток відзначає 25-річчя! На честь цієї події Евеліна у своєму особистому блозі присвятила Колі зворушливий пост, опублікувавши відео з різними фотографіями — у тому числі і дитячими. Також вона зізналася, що вже мріє стати бабусею.

Сьогодні у мого старшого синочка Ювілей! 25 років🎉🎉🎉 Миколка, мій вросли, але маленький, мій улюблений первісток🐣, я так хочу, щоб кожен твій день був щасливим і радісним, щоб мрії ставали реальністю, і щоб поруч були тільки добрі люди. Ще вчора ти сопел маленьким носиком під моєю грудьми, гордо йшов з гладіолусами в перший клас, а зараз ти дорослий самостійний хлопець. Хочу вже онуків! Хочу бути бабусею! Може цей наш спільний ювілейний рік?! 😜Знаю, що ти не любиш світитися на цих сторінках, але сьогодні не може бути інакше, сьогодні мої добрі передплатники будуть вітати тебе разом зі мною.

View this post on Instagram

A post shared by Bledans (@bledans) on Jul 5, 2019 at 1:42am PDT

Шанувальники приєдналися до привітань в коментарях:

Дорога моя Евеліна-це ваше свято,бо ви його створили!Я вас обох від усієї душі вітаю!Найголовніше зараз-це Здоров’я!Все інше буде!🔥❤️

Вітаю від усієї душі ! Евеліна нехай ваше бажання щодо бабусі виповниться ! Синові світлого і щасливого життєвого шляху ! Ви приклад для наслідування для мільйонів жінок ! Розумна , красива , енергійна і добра !!! Вітаю з днем народження сина ! Всіх Вам благ !🙌💐❤️❤️❤️

💖💖💖мила Эвелиночка З НАРОДЖЕННЯМ СИНА🌼🌼🌼 Вітаю Вас!!!! І Хай збудеться ВСЕ, про що Ви моліться, про що Ви написали, про що думаєте!!! І НЕХАЙ Ваша материнська молитва і любов обов’язково зігріє Ваших дітей

Нагадаємо, старшого сина Евеліна народила у шлюбі з ізраїльським бізнесменом Дмитром: Микола здобув освіту в Швейцарії, а після переїхав до батька в Ізраїль, де і живе зараз. Актриса не раз зізнавалася, що мріє більше часу проводити зі старшим спадкоємцем, і тепер, незважаючи на деякі розбіжності, їй все-таки вдається це робити.

Другий спадкоємець актриси з’явився на світ у шлюбі з режисером Олександром Сьоміним, коли Евеліні було 42 роки. Фото, які Бледанс викладає на своїй сторінці, демонструють, що у її особливого сина Семена по-справжньому щасливе дитинство, і сам він – дуже безпосередній, добрий і відкритий дитина. Воістину — сонячний!

View this post on Instagram

A post shared by Bledans (@bledans) on Jun 11, 2019 at 12:21am PDT

Варто відзначити, що актриса, незважаючи на те, що їй 50 років, виглядає значно молодше свого віку, тому що з великим трепетом ставиться до власної зовнішності. Для підтримки ідеальної фігури зірка стабільно відвідує тренажерний зал. Нещодавно Евеліна поділилася зі своїми шанувальниками ефективним вправою для стрункості ніг. У своєму блозі артистка опублікувала відео, на якому добре видно, як потрібно тренуватися.

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on May 5, 2019 at 2:47am PDT

Фото на анонс: особистий блог зірки.