Молодше 15 років: схудла Моніка Белуччі зробила нову стрижку

684

Моніка Беллуччі прикувала до себе всю увагу на міланському Тижні моди: для виходу в світ вона вибрала білий брючний костюм і чорну прозору блузку, а доповнила образ актриса сонцезахисними окулярами і сережками-кільцями.

Проте найбільше привернув увагу шанувальників не вбрання 54-річної актриси, а її зачіска — Беллуччі вирішила розлучитися зі своїми довгими волоссям. Варто відзначити, що в такому образі Моніка виглядає набагато молодше своїх років.

© Instagram @monicabellucciofficiel, @dolcegabbana

До слова, старша дочка Беллуччі — 15-річна Діва — навесні цього року зробила перші кроки в модельному бізнесі. Дівчина разом з мамою взяла участь у зйомках рекламної кампанії, присвяченій новому аромату Dolce&Gabbana. За задумом фотографа, юність моделі повинна була підкреслювати розквітає природа. Тому зйомки проходили в мальовничому італійському містечку Равелло, яке вважається перлиною Амальфітанського узбережжя. Юна модель була неймовірно гарна в білому платті і уособлювала собою саму ніжність.

Дева Кассель на съемках для Dolce&Gabbana© Depositphotos, © Instagram @monicabelluccilatest, @francesca_fiore_weddingsamalfi, @cottoncandyjoe

Нагадаємо, батьком дочок Моніки Белуччі – 15-річної Діви і 9-річної Леоні – є актор Венсан Кассель. Шлюб зіркової пари протримався 14 років. За інформацією західних видань, зараз актриса щаслива в нових відносинах. Серце 54-річної Моніки Белуччі підкорив 36-річний французький художник Ніколас Лефевр.

© Instagram @il.avait.les.mots, @monica.bellycci

Моніка вкрай рідко дає інтерв’ю і ще рідше говорить про свого приватного життя. Однак в одній з розмов з журналістами актриса зізналася, що ніколи не проміняє час, проведений з доньками на роботу.

Я по-справжньому щаслива, тому що мої дочки не страждають від моєї професії. Тому що вони зі мною і я не працюю цілими днями і, якщо я захочу взяти відпустку на півроку, зможу собі це дозволити. Я не допускаю навіть думки, що доведеться пожертвувати заради кар’єри їх комфортом – душевним, звичайно… але і побутовим теж.

Венсан Кассель також знайшов своє щастя: в кінці серпня минулого року він зв’язав себе узами шлюбу з моделлю Тіною Кунаки, а в квітні цього року вона стали батьками чарівної дівчинки, яку назвали Амазони (Амазонкою).

Венсан Кассель и Тина Кунаки© Instagram @vincentcassel
Фото на анонс: Instagram m @monicabellucciofficiel, @dolcegabbana