Красені-чоловіки: син Анастасії Шубской і його кузени одяглися в єдиному стилі

1253

В родині Анастасії Шубской та її чоловіка, титулованого хокеїста Олександра Овечкіна, нещодавно відбулися дві важливі події – день народження синочка і його хрестини. І, як раніше планувала знаменита матуся, вона розсекретила обличчя маленького Сергійка.

Читайте також:Анастасія Шубская вперше показала фото з вечірки бебі шауер

З тієї пори, як в особистому блозі Анастасії з’явилося сімейне фото з сином, на якому він зовсім не спиною (як було раніше), знімок з Сергієм опублікувала і старша сестра дівчини. Марія Нахапетова показала своїх улюблених хлопчиків: синів Кирила, Мирона і племінника.

Родзинкою фото є те, що дітвора одягнена в єдиному стилі: білі сорочки, темні шорти. Кузени Сергія позують і в схожій взуття, а крихітка – босоніж.

© Instagram @mashanahapetova

Читайте також:Вся родина – в трояндах: Тетяна Навка наділу однакові сукні з мамою і дітьми

Зазначимо, що це не перше фото, на якому кузени одягалися в family look. На одному з попередніх знімків юні модники обрали схожі образи в клітку. На цьому фото особа крихти поки приховують, але від цього сімейний дитячий квартет виглядає більш зворушливим.

© Instagram @nastyashubskaya

Разом з братами на фото і Поліна Сімачова – дочка Ганни Нахапетовій. Зазначимо, що користувачі Мережі вже не раз відзначали, що онука Віри Глаголєвої неймовірно схожа на бабусю. Втім, подібність не тільки зовнішнє… У Поліни є та любов до мистецтва. Дівчинка дебютувала у фільмі «Стукіт крапель по склу». Нагадаємо, пов’язана з кіно і життя дідуся Поліни – відомого артиста і режисера Родіона Нахапетова.

До речі, Поліни також поділилася спільним знімком з молодшим братиком в особистому блозі. І знову демонстрація сімейного стилю!..

© Instagram @polushka2006

Нагадаємо, небайдужа до family look і Анастасія Шубская. На одному з фото, зроблених під час відпустки, молода матуся позувала разом з сином. Обидва були в купальних костюмах сонячного відтінку.

А ви фотографуєте дітей в стилі family look?

Фото на анонс: Instagram @mashanahapetova, @nastyashubskaya