Краща вагітність: Марія Погребняк показала фото новонародженого сина

557

30-річна Марія Погребняк – щаслива дружина, багатодітна матуся, успішна бізнес-вумен і дизайнер власного бренду одягу. Зі своїм чоловіком, футболістом Павлом Погребняком, Марія навчалася в одній школі, з тих пір вони не розлучаються і виховують трьох синів: 11-річного Артема, 9-річного Павла і 8-річного Олексія. 10 липня Марія дуже зворушливо привітала молодшого сина з днем народження і детально розповіла про те, як ждала його й як він з’явився на світ.

Забираємо нашого Лешеньку з род дому🤗 пам’ятаю, як все перенервували з-за цієї фотографії 🙈 діти були в шоці, хто це з ними😂,чому він хрюкає😂, а ми стояли і тряслися від страху😬 переживали, щоб діти не впустили брата😂🙈 Льоша для мене став моїм подарунком на мій День Народження! Саме в цей день я дізналася, що вагітна! Це моя найкраща вагітність! Я почувалася чудово! Все протікало добре, тому лікар мені нічого не забороняв, єдине жартома він сказав: з міцними напоями поакуратніше😂

© Instagram @mariapoga

Я ходила в зал, басейн. Робила 2-3 рази масаж! Добре, що зараз є масажні столи для вагітних🤗 Харчувалася я виключно правильно, за двох вже не їла! В основному їла білок( рибу, морепродукти, курку, рідко яловичину) і багато овочів😋 За всю вагітність набрала 5.500 кг. При виписки із род. будинки важила 45-46 Відразу влізла в своє маленьке чорне платтячко 👌🏻 Народила я на 37 тижні! Вага малюка був 3.050 зростання 50 див. мій Перший день після пологів почався в 7 ранку! Мене запросили робити зарядку🙈 качала прес! Потім був сніданок, прогулянка з малюком! Виписали мене на 2 день! Про виписку я писала, пам’ятаєте? Чи нагадати? Народжувала в Німеччині, місто Шорндорф, — підписала Марія фото з трьома синами.

© Instagram @mariapoga

Шанувальники почали вітати Марію з днем народження сина і писати про те, які чудові у неї ростуть хлопчики:

Красунчики у Вас хлопчаки🤗

Я читала про вашу третю виписку) в ошатному сукні і на підборах) весь мед персонал прийшов на вас подивитися😂 І правильно! У мене тільки двоє діток) але для себе взяла на заміточку))

🙏Три синочка😂, а де лапочка дочка 👏👍. Ви просто молодці і красені👌

Яка принадність 😍🤗☺️💕

Школа, где учатся дети Павла Погребняка© Instagram @mariapoga

До речі, нещодавно Марія Погребняк розповіла про ліцеї, у якому навчаються її сини. За словами зіркової мами, у її спадкоємців практично немає вільного часу. Розпорядок дня розписаний по хвилинах: крім навчання і спортивних секцій, хлопці допомагають мамі по дому. Марія ростить їх справжніми чоловіками і вважає, що так вчить синів бути відповідальними:

Мария Погребняк с сыновьями делает уроки© Instagram @mariapoga

Вони вчаться на подвійний програмі. З 9:00 до 13:30 у нас Cambridge-програма, там всі предмети англійською мовою, з 14:00 до 17:00 у них російська програма, ті ж предмети, тільки російською мовою. Після школи у них додаткові заняття. У середнього басейн, у молодшого теніс, а у старшого футбол. Вони повинні прагнути до досконалості.У нас режим: встали, прибрали ліжко, почистили зуби, одяглися, сіли за стіл, поїли, прибрали за собою тарілки. Вони повинні бути відповідальними. А ще поважати жінок. Я не ношу сумки з магазину, я віддаю їх синам. Вони ж чоловіки, вони повинні розуміти, що повинні за жінку все робити.

Читайте також:

  • Особлива програма: Марія Погребняк розповіла про ліцей, де навчаються її сини
  • Мотузкові парки та батути: Марія Погребняк розповіла про місця, де можна весело відпочити з дітьми
  • Марія Погребняк розповіла, які телефони купує дітям і чому
Фото на анонс: Instagram @mariapoga