Чи Правда, що у декретній відпустці жінки дурнішають?

997

Виходячи на роботу з декретної відпустки, жінка знову поринає у вир турбот. І відбувається це по-різному: хто-то буксує, знову вникаючи в те, що колись вирішувалося на раз-два-три, а хто-то легко справляється зі справами.

Чому так? Відповідь проста: дивлячись, хто чим займався в декретній відпустці. Ми зараз про самоосвіту: книги, вебінари…

Тему особливості перебування жінки у декретній відпустці вирішили обговорити Катя і Аня – дві мами з різним життєвим досвідом. Між ними десятирічна різниця у віці. У Каті двоє дітей (3 і 5 років), вона стала мамою відразу після закінчення інституту. Аня (її дитині півтора року) – після багаторічної кар’єри.

Читайте також:5 причин, чому мами бояться виходити на роботу після декрету

Сьогодні дві дівчата обговорюють, чи можна непоправно поглупеть в декреті і що робити, якщо твоя потреба в самоті сильніше потреби спілкуватися з сім’єю?

Приміром, одна з провідних зізнається, що у декретній відпустці втратила навик запам’ятовування великого масиву інформації і не може довго концентруватися на чомусь одному. Її хвилює, так як може перешкодити роботі при виході з декретної відпустки.

Колега по програмі впевнена, що здатність до концентрації і запам’ятовуванню відновлюється. Вона впевнена в тому, що жінка після декретної відпустки здатна керувати відділом, так як є відмінним працівником. І ось чому: будь-яка мама – богиня тайм-менеджменту, так як цінує кожну хвилину. Роботу виконує якісно, щоб не переробляти, адже потрібно вчасно забрати з дитячого садка. І так, роботодавці люблять таких співробітниць: вони вважаються найнадійнішими і відповідальними.

Слухаємо разом!*

А як ви виходили з декретної відпустки на роботу! Щось лякало? Як впоралися? Чекаємо ваших історій в коментарях!

Всі фото: Depositphotos
* Може бути затримка у відтворенні протягом 1-2 секунд.