Перша зустріч розпочалася зі сміху: Резо Гігінеішвілі розповів про народження доньки

823

37-річний Резо Гігінешвілі – талановитий режисер і багатодітний батько. Від першого шлюбу зі співачкою Анастасією Кочеткової у нього є дочка Марія, а в другому шлюбі з актрисою Надією Міхалковій народилися ще двоє дітей, 8-річна Ніна і 6-річний Іван. Зоряний тато зумів зберегти дружні відносини з обома колишніми дружинами та приймає активну участь у житті та вихованні своїх дітей. Наприклад, у квітні він відвідав старшу дочку, яка зараз разом з мамою живе в Америці.

© Instagram @rezofilm

А вчора Маша отправздновала день народження. Їй виповнилося 13 років і Резо зворушливо привітав дівчинку в особистому блозі, розповів смішну історію і поділився рідкісними сімейними кадрами.

© Instagram @rezofilm

Мені пощастило, я — батько цієї красуні. Марусі — 13! Пам’ятаю, коли Маруся народилася , я мчав у палату побачити її і від хвилювання надів бахіли на голову))), думав що це шапка. Наша перша зустріч розпочалася зі сміху. Весь медперсонал сміявся над твоїм батьком. Я був дуже молодий і розгублений. Впевненості мені надала ти, ти мені посміхнулася і я зрозумів, що перший раз в житті став батьком. Марія Ревазовна, люблю тебе безмежно! Ти моя гордість і радість, сама романтична персона в моєму житті! Мрійлива, Ніжна і при цьому запальна Грузинка ! Марія Ревазовна, ти вже teenager ! Бери з собою все яскраве, веселе, тепле з дитинства і сміливо йди вперед, нічого не бійся ! Тато завжди поруч !!!з днем народження моя крихітко !!!! – написав Резо в особистому блозі.

© Instagram @rezofilm

Шанувальники прийшли в захват від зворушливого привітання і чудових кадрів і поспішають привітати Машу і її знаменитого батька зі святом:

Яке шикарне і зворушливе привітання від папи! Про бахіли дуже смішно

Вітаю! Нехай завжди буде здорова і щаслива! Ти чудовий тато!

Татова принцеса така красуня! Вітаю вас!

© Instagram @rezofilm

В одному з інтерв’ю Резо зізнався, що хоч і рідко зараз бачиться зі старшою донькою, тим не менш, завжди на зв’язку з Машею і в курсі її справ і захоплень.

Коли Маруся приїжджає в Москву, тоді ми, звичайно, теж влаштовуємо з нею різні походи і пригоди. Ми з донькою завжди на зв’язку, вона мені весь час присилає щось по телефону – фото, відео. І я їй що-то відсилаю, ми багато розмовляємо. Маруся взагалі досить романтична особа. Вона дуже музична, чудово співає, але співає тільки мені, вдома. Слава Богу, вона хоч і живе в Америці, але поки все така ж, грузинсько-російська дівчинка. Мені дуже подобається, що у всіх своїх дітях я, насамперед, впізнаю навіть не себе, а своїх батьків. Іноді дивлюся на Марусю, вона раптом як повернеться, подивиться чи щось зробить… Це просто дивно, як вона схожа на тата з мамою.

© Instagram @rezofilm

До речі, в жовтні минулого року Резо став хрещеним батьком. Разом з актрисою Анною Чиповской вони стали хрещеними батьками чарівною Анни, дочки їх близьких друзів – Олексія Кисельова і Марусі Фоміної. Таїнство пройшло в камерній обстановці в оточенні найближчих людей.

© Instagram @alexkisa
Фото на анонс: Kinopoisk, особистий блог зірки