Краще, ніж тоді: співачка Наталі показала себе 20 років тому

500

Наталії Рудіної, більш відому шанувальникам як співачка Наталі, в кінці березня виповнилося 45 років. І в це дуже важко повірити, адже зіркова мама виглядає дуже юно і свіжо.

Зі своїм чоловіком Олександром Рудиным співачка познайомилася ще в школі, і вони одружені вже майже 28 років. Подружжя виховує трьох спільних синів: 17-річного Арсенія, 8-річного Анатолія і 2-річного Євгена.

© Instagram @natali_star74

Не так давно Наталі дала інтерв’ю мережевому виданню «Телепрограма», де поділилася секретами краси і розповіла про свій раціон харчування. За словами знаменитості, вона багато експериментувала зі своєю зовнішністю і пробувала різні дієти. Наприклад, виключила з раціону молочну продукцію, так як це рекомендовано робити багатьом після 40 років.

Для себе я вивела таку систему харчування: називається вона — «долоньки». Ти складываешься жменьку у дві долоньки — це твоя порція. І ось в тому обсязі, який вміщується в долонях, ти можеш з’їсти все, що хочеш. Хочеш — макарони, хочеш — салат, хочеш — з’їж мисочку супу. Але ти їж через певну кількість годин. Наприклад, кожні три години. Такий режим дисциплінує організм і запускає метаболізм.

У мене немає абсолютно ніяких таємних способів добре виглядати. Прибирання роблю сама, фітнес-зал не ходжу, кремом користуюся самим взагалі дешевим, нашим, вітчизняним. Безумовно, я доглядаю за собою. У мене є свій лікар, який зі мною вже багато років, дає поради, як доглядати за обличчям, які ін’єкції мені показані.

© Instagram @natali_star74

Варто зазначити, що зараз, у свої 45 років, зірка виглядає просто чудово. Вчора в її особистому блозі пояивлось фото 20-річної давності:

Ось вона я! Більше 20 років тому…😁Привіт з дев’яностих!

© Instagram @natali_star74

До речі, шанувальники зазначили, що з роками Наталя стала виглядати тільки краще і свіжіше і вік її виразно фарбує:

Кожному періоду життя і внутрішньому стану душі відповідає і зовнішність. Наш погляд може сказати про нас багато, зокрема, що ми думаємо та почуваємо. Зараз ми бачимо нашу Наталі веселу, що приймає життя такою, яка вона є. А на цьому фото Ви тільки дізнаєтеся гру з усіма її правилами😇😁Факт залишається фактом, що в будь-якому віці Ви гарні і красиві по-своєму! Все відповідає образу☺😇🤗😘

А крім зачіски і кофтинки нічого і не змінилося 👍❤️😘

Наталі! Ви рухаєтеся у зворотний бік! З кожним роком все краще і краще! Принадність😂👍👏🔥

Тільки порівняйте ці дві фотографії! Погодьтеся, жінка — як гарне вино, з роками стає тільки краще.

© Instagram @natali_star74

Співачка розповідає, що вона щаслива бути багатодітною мамою і приділяти час сім’ї. Однак у графіку знаменитості є і робота. Судячи з фотографій в особистому блозі виконавиці, вона встигає все і чимало часу проводить на гастролях, перелітаючи з одного міста в інше.

© Instagram @natali_star74
Фото на анонс: Instagram @natali_star74